BizTool


Vrei să oferi comunității din cunoștințele tale și să ajuți următoarea generație de antreprenori români, în timp ce câștigi clienți noi? Ești specializat în birocrație și taxe și brand awareness, faci parte din categoria business mentors și poți să ajuți la self-improvement, ai un spațiu de coworking și un CTO de împrumut? Te invităm să te înscrii pe BizTool și să lucrăm împreună pentru comunitate. Platforma vine ca o continuare a proiectelor extra pe care le oferim, pe lângă conținutul de calitate disponibil pe start-up.ro.

Prin BizTool scopul nostru este de a oferi, pe lângă informații utile și povești, și servicii concrete căutate de cititorii noștri.

Cum ești prezent pe BizTool?


  • Creezi un cont de specialist pe marketplace-ul de servicii al start-up.ro. După ce postezi un anunț, privind serviciile pe care le oferi, însoțit de date de contact, fotografia ta și tariful perceput, acesta va apărea în categoria pe care ai selectat-o alături de alți specialiști ca și tine.
  • În cadrul profilului tău, persoanele interesate pot regăsi datele tale de contact și o scurtă prezentare a ta.
  • Afișarea în site se face astfel încât domeniile de expertiză să aibă legătură cu întreg conținutul paginilor.
  • Listarea în cadrul BizTool este gratuită.
  • În secțiunea de Featured de pe pagina principală a marketplace-ului vor fi listați, în mod aleator (numele sunt schimbate la un refresh al paginii).
  • Acceptăm în cadrul marketplace-ului atât consultanți freelanceri cât și consultanți care au propriile firme/PFA.
  • Marketplace-ul permite contactarea directă a consultantului, fără interventia echipei start-up.ro – pentru că nu ne dorim să intermediem contracte, să stabilim întâlniri sau să intervenim în eventualele colaborări, menționăm că marketplace-ul BizTool funcționează fără intervenția noastră între cele două părți. Ne dorim, totuși, ca atât clieții marketplace-ului, cat si specialiștii să ne trimită feedback despre experiența avută pe platformă. Pentru orice nelămuriri sau sugestii, ne puteți scrie pe servicii@biztool.ro.

Înscrie-te și tu pe marketplace-ul de servicii al start-up.ro!


Listarea anunțului tău pe BizTool este echivalentă cu afișarea datelor de contact (nume și prenume, companie, mail, număr de telefon, adresă) pe site-ul https://biztool.ro/, pentru a putea fi contactat direct de clienți.