Consultanță business

Teo Deleanu

Vinde sau construieste proiecte IoT

Locatie: Iasi

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Teo este un inginer cu experienta in construirea de prototipuri pentru Cloud si IoT.

Are peste 6 ani de experienta in domeniul Internet of Things si poate oferi solutii rapide atat pentru tehnici cat si pentru non tehnici.

Este unul dintre primii dezvoltatori ai startupului mydevices: cayenne.mydevices.com si iotinabox.com, solutii pentru medii de prototipare si B2B in IoT.

Poti invata de la el:

1. Cum sa-ti creezi rapid un mediu de lucru pentru IoT.

2. Cum sa construiesti rapid o afacere in IoT fara a angaja programatori sau persoane tehnice.

 

 

Totul din:


 • Consultanță business

  Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.

 • WEB development

  Web developerul e omul ăla care te ajută să ai un site personalizat, optimizat, și pe care-l remarcă toată lumea. Nu prea poți fi în online fără ajutorul lui, așa că ia-l încet, explică-i ce vrei și lasă-l să-și facă magia.

 • Coaching

  În business, ca și-n viață, trebuie să înveți și să te dezvolți în permanență. Cere-i sfatul unui coach și învață de la o persoană care are mai multă experiență decât tine.

 • Training

  Ca antreprenor, și ca om, e nevoie să fii într-un proces de învățare continuă. Dezvoltă-ți permanent abilitățile și cunoștințele necesare îndeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evoluție personală.


 • Plan de afaceri
 • Back-end developer
 • DevOps

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!