Consultanță business

Teo Deleanu

Vinde sau construieste proiecte IoT

Locatie: Iasi

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Teo este un inginer cu experienta in construirea de prototipuri pentru Cloud si IoT.

Are peste 6 ani de experienta in domeniul Internet of Things si poate oferi solutii rapide atat pentru tehnici cat si pentru non tehnici.

Este unul dintre primii dezvoltatori ai startupului mydevices: cayenne.mydevices.com si iotinabox.com, solutii pentru medii de prototipare si B2B in IoT.

Poti invata de la el:

1. Cum sa-ti creezi rapid un mediu de lucru pentru IoT.

2. Cum sa construiesti rapid o afacere in IoT fara a angaja programatori sau persoane tehnice.

 

 

Totul din:


 • Consultanță business

  Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.

 • WEB development

  Afacerea ta poate deveni cunoscută peste tot dacă apelezi la ajutorul unui web developer. El îți va face un site optimizat, pe care să-l acceseze toată lumea.

 • Coaching

  Ai ajuns într-un impas sau afacerea ta are nevoie de o împrospătare? Un coach te poate ajuta să realizezi un obiectiv personal sau profesional concret furnizându-ți sfaturi, formare și îndrumare.

 • Training

  Ca antreprenor, și ca om, e nevoie să fii într-un proces de învățare continuă. Dezvoltă-ți permanent abilitățile și cunoștințele necesare îndeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evoluție personală.


 • Plan de afaceri
 • Back-end developer
 • DevOps

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!