Consultanță business

Shadi Hassan

Business & Sales Coaching

Locatie: Cluj-Napoca

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Antrenez antreprenori cu 0 - 20 de angajați, să depășească blocajele și să își crească afacerea.

Probabil nici anii mei de pregătire, nici cei 14 ani de vânzări, nici cele 1.000 de ore de coaching 1 la 1 făcute și nici faptul că am fost Manager și Real Estate Coach pentru cea mai mare agenție imobiliară RE/MAX din Cluj, și nici faptul că eu văd coaching-ul dincolo de un mod de a câștiga un trai decent, ca pe o misiune, nu sunt importante pentru tine.

Important pentru tine, este răspunsul la întrebarea:

Poate tipul ăsta să mă ajute să îmi rezolv problema și să obțin ce vreau?

Sincer, nu știu. Sunt foarte bun în ceea ce fac, am ajutat mulți oameni cu problemele lor din business și vânzări, fac asta zi de zi dar nu sunt magician.

Ceea ce știu însă, este că într-o discuție la o cafea, putem înțelege ce te preocupă ce îți dorești și dacă putem sau nu să lucrăm împreună ca să reușești.

Prima întâlnire, în care ne cunoaștem și vedem dacă putem lucra împreună, este gratuită.

Trimite-mi un mesaj și stăm de vorbă.

Spor și succes!

Shadi

Totul din:


  • Consultanță business

    Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.

  • Coaching

    Ai ajuns într-un impas sau afacerea ta are nevoie de o împrospătare? Un coach te poate ajuta să realizezi un obiectiv personal sau profesional concret furnizându-ți sfaturi, formare și îndrumare.


Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!