Consultanță business

Shadi Hassan

Business & Sales Coaching

Locatie: Cluj-Napoca

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Antrenez antreprenori cu 0 - 20 de angajați, să depășească blocajele și să își crească afacerea.

Probabil nici anii mei de pregătire, nici cei 14 ani de vânzări, nici cele 1.000 de ore de coaching 1 la 1 făcute și nici faptul că am fost Manager și Real Estate Coach pentru cea mai mare agenție imobiliară RE/MAX din Cluj, și nici faptul că eu văd coaching-ul dincolo de un mod de a câștiga un trai decent, ca pe o misiune, nu sunt importante pentru tine.

Important pentru tine, este răspunsul la întrebarea:

Poate tipul ăsta să mă ajute să îmi rezolv problema și să obțin ce vreau?

Sincer, nu știu. Sunt foarte bun în ceea ce fac, am ajutat mulți oameni cu problemele lor din business și vânzări, fac asta zi de zi dar nu sunt magician.

Ceea ce știu însă, este că într-o discuție la o cafea, putem înțelege ce te preocupă ce îți dorești și dacă putem sau nu să lucrăm împreună ca să reușești.

Prima întâlnire, în care ne cunoaștem și vedem dacă putem lucra împreună, este gratuită.

Trimite-mi un mesaj și stăm de vorbă.

Spor și succes!

Shadi

Totul din:


  • Consultanță business

    Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.

  • Coaching

    În business, ca și-n viață, trebuie să înveți și să te dezvolți în permanență. Cere-i sfatul unui coach și învață de la o persoană care are mai multă experiență decât tine.


Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!