Consultanță business

Mădălina Hodorog

Training, Consultanță business

Locatie: Cluj-Napoca

Tarif: Negociabil

Trimite email

Vezi datele de contact

Salut, 

De 7 ani iubesc să educ și să cresc comunități. Susțin traininguri axate pe zona de strategie, organizare și comunicare pentru antreprenori, manageri și tineri dornici să își înțeleagă direcția și modalitatea de a aborda un business sau o idee. Adițional, ofer consultanță de business. 

Mi-am dezvoltat abilitățile de strategie de business, organizare, vânzare, promovare în cei 7 ani de activitate ca Event Manager în domenii precum arhitectură, comerț electronic, leadership, politică.  

 • Cu ce pot ajuta practic?

Consultanță

- organizare și strategie: acolo unde este haos, privirea de ansamblu este esențială. Mai mult, pe lângă organizare și structură este nevoie de o strategie. Dacă simți că nu îți dai seama cum să îmbini toate proiectele tale, cum să le structurezi și promovezi este momentul să faci un pas înainte. 

- dezvoltare: pot ajuta în stabilirea unei direcții pentru brandul și echipa ta. Poate ai deja stabilit scopul companiei, organizarea, structura echipei însă simți că este nevoie de mai mult pentru a dezvolta noi concepte și a atrage noi parteneri. 

- brand awareness: strategia de promovare, fidelizare a clienților. Ca produsele și serviciile tale să ajungă la publicul dorit este nevoie ca și încrederea în brandul tău să fie cât mai ridicată. Te pot ajuta în a construi această încredere prin acele detalii care fac diferența

 

Training - sesiuni bazate pe metode de educație non-formală

De ce facem ceea ce facem? Consider că oamenii își doresc inovație, dar și să înțeleagă de ce fac anumite lucruri în cadrul companiilor. 

Construiesc astfel concepte de training personalizate bazate pe metode interactive de educație non-formală. 

Totul din:


 • Consultanță business

  Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.

 • Training

  Ca antreprenor, și ca om, e nevoie să fii într-un proces de învățare continuă. Dezvoltă-ți permanent abilitățile și cunoștințele necesare îndeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evoluție personală.


 • Management strategic
 • PR
 • Marketing
 • Branding
 • Comunicate de presa
 • Social Media

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Vreau să ofer consultanță!