Consultanță business

Bogdan Mandru

Antreprenoriat, Inovare si Project Management

Locatie: Galati

Tarif: 150 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Dupa 15 ani de antreprenoriat, cateva companii active si implicare in ONG-uri si mediul civic sunt dispus sa ajut aproape gratuit pe toti cei care doresc sa porneasca in afaceri sau care se afla la inceput de drum intr-un demers non-guvernamental.

Cu o bogata experienta in mediul antreprenorial, intraprenorial si de afaceri incepand din anul 2006 odata cu infiintarea primei companii denumite ONE HUNDRED STUDENTS COMMUNICATIONS in care ne reunisem aproape 40 de studenti si tineri absolventi incercand sa ne luam la intrecere cu gigantii pietei media precum Leo Burnet si Mccann Erickson si un abrupt faliment 3 ani mai tarziu, 

Bogdan se numara printre putinii traineri si consultanti ce propune o abordare directa cat se poate de pragmatica, transparenta si onesta cu privire la sansele de succes ale unei afaceri si oportunitatile de afaceri pe care le au antreprenorii romani la inceput de drum. 

Prima certificare europeana obtinuta pentru Managementul de programe si proiecte a fost in 2007, anul aderarii tarii noastre la UE, urmata de foarte multe alte cursuri de pregatire profesionala si dezvoltare personala parcurse in mod consecvent pana in prezent, iar primul proiect cu finantare europeana manageriat a fost in 2009 constand in dezvoltarea unui proiect pentru cresterea gradului de constientizare in randul tinerilor in privinta drepturilor si libertatilor civice. 

Din 2011 activez ca liber profesionist in  domeniu consultantei pentru afaceri si management, precum si al accesari si managementului programelor cu finantare nerambursabile si intre timp am ajutat sute de antreprenori si organizatii din mediu non-guvernamental sa isi gaseasca partenerii potriviti sau cum sa beneficieze de cele mai potrivite oportunititati de finantare. 

In prezent conduc societatea Synergy Media Networks EU, infiintata la randul sau prin intermediul unui grant european, prin intermediul careia oferim o gama completa de servicii in domeniul publicitatii si organizarii de evenimente, precum si consultanta in accesarea si managementul proiectelor cu finantare nerambursabila. 

Detin certificari recunoscute la nivel european si international pentru Antreprenoriat, Management Organizational si Managementul Inovarii iar daca doriti sa discutati cat de poate de direct cu privire la oportunitatile de afaceri sau de cariera pe care le aveti nu ezitati sa ma contactati. 

Ofer Consultanta pentru Accesarea si Managementul programelor cu Finantare Europeana

Ofer de asemenea oportunitati de parteneriat pentru programe de Mentorat sau internship 

Prima sedinta este gratuita.  
Rezervari aici: https://calendly.com/synergy21/business-consulting 

Totul din:


 • Consultanță business

  Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.


 • Drept comercial
 • Management strategic
 • Plan de afaceri
 • StartUp Nation
 • Finante
 • Fonduri europene
 • Comunicate de presa
 • Branding
 • Comunicare de criza
 • Marketing
 • Copywriting
 • PR

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!