Consultanță business

Adrian Bularga

Dacă ai un magazin online, te ajut să vinzi mai rentabil

Locatie: Cluj-Napoca

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Salutare, eu sunt Adrian!
Din 2006 lucrez în marketing și vânzări, din 2017, conduc propria agenție de digital marketing - ROI AGENCY SRL.

Suntem o agenție digitală, ce oferă servicii de marketing pentru magazinele online și soluții de optimizare care îți aduc rezultate măsurabile.

​​​​Promovare pe Google, Facebook & Instagram
Gândim strategii și implementăm campaniile PPC de promovare atât în zona de search cât și campanii de display în GDN, care aduc rezultate măsurabile în primele 3 luni. Implementăm toate tipurile de campanii de promovare pe Facebook și Instagram.

Optimizarea SEO
Îți prezentăm un audit SEO și implementăm setări de on-page SEO pentru magazinul tău. Analizăm cuvintele cheie cele mai relevante și îți monitorizăm concurența, astfel încât să te plasăm în cele mai bune poziții din căutările Google.

Optimizarea conversiilor în eCommerce
Analizăm în detaliu modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul tău. Implementăm strategii eficiente de optimizare a ratei de conversie, obținem rezultate notabile cu implicații directe în rata de rentabilitate (ROI) a tuturor surselor de trafic.

Începem colaborare cu auditul care îți arată unde pierzi bani și ce anume să optimizezi pentru a vinde mai mult 

SOLICITĂ AUDIT ROINTGEN ECOMMERCE!

Totul din:


 • Consultanță business

  Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.

 • Strategii de promovare

  Un produs bun se vinde singur. Dar numai dacă lumea a auzit de el. Din acest motiv, promovarea business-ului este absolut necesară. Găsește oamenii de comunicare, marketing, PR sau copywriting care te pot ajuta să-ți faci ”reclamă” atunci când ești la început de drum.

 • SEO

  Caută un specialist SEO care să te ajute să optimizezi site-ul ca acesta să ofere o experiență de navigare plăcută, un design intuitiv, butoane poziționate la îndemână și informații utile.


 • Google Adwords
 • Social Media
 • Marketing
 • Copywriting

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!