Consultanță business

Cristian Nicolae

Consultanta si coaching pentru afaceri de succces!

Locatie: Craiova

Tarif: 750 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Dragi prieteni,

Sunt un antreprenor in serie : incepand cu 1992 am dezvoltat, impreuna cu parintii si cu fratele meu, afaceri diverse: Paneli (patiserie unde am fost consiliati de specialisti americani), TehnoProf (fabricare de utilaje pentru patiserii), OptiPro (clinica oftalmologica), ProLens (distributie de lentile oftalmologice), ElectroSoft (fabricare de vitezografe pentru locomotive), Control Systems (fabricare de dispozitive EFIS pentru avioanele militare YAR-99-Soim), SoftExpert Mobility (dezvoltarea de solutii IT mobile - Audio Libraria, Benefica, MedExpert CRM, Expert Mobile Agent SFA, Prokinetic).
In acelasi timp, am incercat mereu sa invat lucruri noi si sa ma dezvolt – am participat la multe cursuri, dar de referinta mi se par cateva, unde am avut sansa sa fiu, de fiecare data, in prima promotie din Romania :

  • The Open University / Managing Customer and Client Relations / 1993
  • Empretec by UNCTAD / International Enterprise Development Programme / 2002
  • John Maxwell Team / Founding Partner JMT Romania / 2012

In 2014, am infiintat compania "Cristian Nicolae Inspiration": firma de training, coaching si public speaking.
De ce?
Pentru ca pasiunea mea este sa interactionez cu oamenii. Sa aflu lucruri noi si sa impartasesc istorii adevarate. Sa ii ajut pe cei din jur sa se dezvolte. Sa inspir.
Sunt Membru Fondator John Maxwell Team Romania si trainer certificat John Maxwell USA, coach certificat Academy of Executive Coaching UK, cu certificare in retorica si oratorie Casa Paleologu si sunt Formator autorizat de Ministerul Educatiei & Ministerul Muncii din Romania.
Am lucrat cu oameni din corporatii (Ford, Decathlon, Espack Eurologistica, Farmexim / Phoenix Group, Alison Hayes, SMC Romania, Queisser Pharma etc.) si din companii romanesti lideri de piata (Autonom Rent-a-Car, Medical Devices & Diagnostics, Azalis Gaz, USH Pro Business, District Design etc.).
Am fost invitat de diverse organizatii sa le vorbesc tinerilor (JCI, AIESEC, RBL, Upgrader Academy, Romania HUB, ASE Bucuresti, Junior Achievement, Fundatia Dignitas, BookLand, BuzzCamp, VIP Romania etc.)
Traininguri motivationale, de leadership sau de public speaking, coaching, mastermind groups, conferinte, simpozioane, workshop-uri ... am incercat mereu sa ma ridic la inaltimea asteptarilor clientilor mei:
"Cristian, ai fost de top!", Raluca Niculae, Group HR Manager UK, VN, LTK, MD and RO la Alison Hayes UK
"Am lucrat cu Cristian anul acesta (2019) la doua proiecte deosebite pentru noi : “Ziua SMC Romania” la Bucuresti si la Timisoara. El a fost MC si speaker pe teme de motivatie si leadership. Pot sa spun doar atat : profesionist si dedicat. Bravo!", Victor Dahnovici, Director General SMC Romania.

Te invit sa ne cunoastem virtual si sa identificam impreuna cum pot sa te ajut sa devii mai eficient, sa iti dezvolti potentialul si in final, sa devii mai fericit!

Totul din:


  • Consultanță business

    Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.


  • Management strategic
  • Plan de afaceri

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!