Consultanță business

Daniela Tancău

Consultanță în managementul resurselor umane

Locatie: Brasov

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Sunt o persoană dedicată îmbunătățirii continue a experiențelor pe care angajații le au în cadrul organizațiilor. Cu o experiență de cinsprezece ani în domeniul resurselor umane, timp în care am avut ocazia să cunosc diverse companii, fie prin experiență directă, fie indirect, prin intermediul miilor de persoane pe care le-am intervievat, acord suport companiilor care doresc să creeze medii de lucru și strategii prin care să își motiveze și să își fidelizeze angajații.

În condițiile în care, conform studiilor, peste 85 % din angajații din România sunt deschiși la noi oportunități de angajare, cred că soluția cea mai potrivită este să privim la ceea ce se întâmplă în organizații, să vedem ce îi nemulțumește pe angajați și să facem acele schimbări care vor aduce beneficii pe termen lung organizațiilor.

Mai multe detalii despre posibilitățile de colaborare pot fi găsite pe:  https://improvework.ro

 

NOU: Program online de motivare a angajatilor pentru antreprenori 

Detalii pot fi gasite pe websiteul firmei: improvework.ro/motivation-program/

Totul din:


  • Consultanță business

    Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.


Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!