Consultanță business

Florin Mocanu

Consultanta in digitalizare si optimizare procese

Locatie: Sector 6

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Furnizor de tehnologie ce susține companiile din România, Ungaria și Bulgaria să-și optimizeze procesele de lucru prin integrarea tehnologiei și să-și digitalizeze operațiunile cu ajutorul soluțiilor IT profesionale.

Cu 15 ani de expertiză în integrarea de soluții pentru retail, HoReCa, transport, logistică, producție, pharma și sănătate, educație, banking și alte industrii.

Soluțiile sunt create pentru a optimiza și automatiza procesele de lucru, iar fiecare soluție dezvoltată de companie este personalizată după specificul și potențialul de absorbție al clientului.

Avem o abordare globală și știm cum să lucrăm cu business-urile din portofoliul nostru astfel încât orice soluție implementată să fie una eficientă pentru a obține rezultate mai mari cu un efort mai mic.

Facem eforturi constante pentru a inova și a evolua cu viteză, suntem onești în comunicare și deschiși la a înțelege experiența clientului. Credem în conectarea companiilor cu soluții tehnologice inovatoare pentru optimizarea eficienței operaționale și implicit a profitabilității.

Pentru intrebari sau informatii suplimentare ( hardware / software) nu ezitati sa ne contactati!  

Email : florin.mocanu@it-genetics.ro 

Tel : +40741.145.456

www.it-genetics.ro // www.itgstore.ro 

Va multumim !

Totul din:


 • Consultanță business

  Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.

 • WEB development

  Afacerea ta poate deveni cunoscută peste tot dacă apelezi la ajutorul unui web developer. El îți va face un site optimizat, pe care să-l acceseze toată lumea.

 • Mobile development

  Programatorii de mobile te pot ajuta să realizezi aplicațiile pe care le dorești pentru business-ul tău.


 • Management strategic
 • Plan de afaceri
 • DevOps
 • Back-end developer
 • Front-end developer

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!