Coaching

Denisa Jecan

Upgrade Yourself through Coaching

Locatie: Zalau

Tarif: 120 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Permite-mi să-ți fiu ghid în călătoria prin alegeri și viață!

Despre sesiune: te invit la o sesiune de coaching pe teme de viață sau de carieră, dacă îți dorești să găsești anumite răspunsuri, puțină inspirație și, mai ales, să prosperi! Sesiune 1:1 online, în care explorăm valori, ambiții, puncte forte, abilități și obstacole, realități și închipuiri, obiective și planuri de acțiuni. Ne folosim de tehnici raționale și emoționale, vorbim, desenăm, vizualizăm, facem planuri, analize și liste, abordăm teme existențiale și apelăm constant la resursele interioare pozitive de care dispui. Un coach este acolo să asculte, să ghideze prin întrebările potrivite, pentru a scoate la suprafață o nouă perspectivă a coachee-ului și răspunsurile de care are nevoie.

Despre mine: Coach și Trainer acreditat, cu experiență în procese de Resurse Umane. Misiunea mea este să-i inspir pe ceilalți să își descopere și maximizeze potențialul nelimitat, prin accesarea încrederii de sine, a curajului și a celorlalte resurse disponibile.

Abia aștept să ne cunoaștem!

Totul din:


  • Coaching

    Ai ajuns într-un impas sau afacerea ta are nevoie de o împrospătare? Un coach te poate ajuta să realizezi un obiectiv personal sau profesional concret furnizându-ți sfaturi, formare și îndrumare.


Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!