Consultanță business

Mario Grigorescu

Consultant Marketing Online & Partener Certificat Google

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Mario Grigorescu este fondatorul brandului  Agent Promovator si in acest moment este pozitionat ca leader in Google ca si: consultant marketing online de peste 10 ani, datorita strategiei de marketing abordate constant.
Actualmente este Partener Certificat Google, Google Local Guide - Nivel 7 si Google Street Photographer cu peste 2.500.000 vizualizari online.
Cu cei peste 10 ani de experienta in domeniul marketingului online si  in urma colaborarii cu Parcul de Soft si Tehnologie a Informatiei cat si a cursurilor acreditate de catre GOOGLE, HUBSPOT si ALISON urmate de colaborari si parteneriate cu: Comunicate de Presa, WhitePress sau Startup Cafe, ajuta companiile sa creasca vizibilitatea online, traficul site-ului web, clasamentul in rezultatele cautarilor, prin strategii de crestere organica cu rezultate reale. Oferim servicii de marketing 360 orientate catre conversii, clienti targetati si rezultate de top pentru fiecare companie, pentru imbunatati vizibilitatea marcii dvs. Suntem cel mai bun furnizor de servicii de Marketing Online 360 pe care il cautati pentru compania dvs., cu rezultate vizibile din prima luna de colaborare, clientii nostri fiind vizibili in prima pagina Google incepand din a 3-a luna de colaborare.

Mario Grigorescu este singurul Consultant care ofera Marketing 360 Personalizat, mai exact:
- Design/ReDesign Site Wordpress Mobile Friendly.
- Mentenanta, Optimizare Cache & Baza de Date, Securitate Wordpress.
- Management site Wordpress (implementare solutii noi pentru cresterea organica in Google)
- Optimizare SEO (listare cuvinte cheie, meta-taguri si backlinkuri cu trafic mare)
- Promovare pe canale Social Media
- Promovare Google Ads & Facebook Ads
- Ofer Transparenta Totala clientilor mei prin Rapoarte Lunare si Acces Mobile la Analiza Traficului Online si a Campaniilor de Promovare.
- Experienta garantata prin studii de caz.
- Recomandari Reale de la fostii sau actualii clienti.
- Flexibilitate in costuri. 

 

Site Web: www.agentpromovator.ro

Email: contact@agentpromovator.ro

Telefon/Whatsapp: 0741 919 919

Totul din:


 • Consultanță business

  Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.

 • WEB development

  Web developerul e omul ăla care te ajută să ai un site personalizat, optimizat, și pe care-l remarcă toată lumea. Nu prea poți fi în online fără ajutorul lui, așa că ia-l încet, explică-i ce vrei și lasă-l să-și facă magia.

 • SEO

  Caută un specialist SEO care să te ajute să optimizezi site-ul ca acesta să ofere o experiență de navigare plăcută, un design intuitiv, butoane poziționate la îndemână și informații utile.


 • Management strategic
 • Google Adwords
 • Social Media
 • Comunicate de presa
 • Branding
 • Comunicare de criza
 • Marketing
 • Design grafic
 • Web design

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!