Birouri

Beniamin Steau

Consultant imobiliar

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Agenția imobiliară Alpha din București face parte din rețeaua de francize RE/MAX, apreciată și recunoscută în întreaga lume pentru expertiza în domeniul real-estate și valorile pe care le promovează. Suntem o echipă de profesioniști foarte bine pregătiți și cu experiență în toate tipurile de tranzacții imobiliare. Apelează cu încredere la Agenția imobiliară RE/MAX Alpha din București, pentru a fi sigur că proiectul tău imobiliar va fi unul avantajos. Investiția în achiziția sau închirierea unei case, a unei vile sau a unui apartament este una importantă, de aceea expertiza unui agent imobiliar priceput este esențială. Și dacă ești dezvoltator imobiliar sau proprietar al unui imobil ori al unui teren și ești interesat să găsești cumpărători, la Agenția imobiliară RE/MAX Alpha din București vei găsi expertul care să te ajute cu promovarea eficientă și promptă, de care ai nevoie. Un agent imobiliar dedicat, din echipa noastră, te va consilia pe tot parcursul demersului, de la selecția celor mai avantajoase oferte pentru tine, până la încheierea tranzacției.

Totul din:


  • Birouri

    Nu-ți mai primi partenerii și clienții pe canapeaua din garsonieră, ci mai degrabă arată-le cum se vede orașul de la înălțimea noului tău birou.

  • Spații logistice

    Dacă ai o firmă de producție, iar un simplu birou nu este suficient, caută un spațiu mai generos pentru a-ți crește business-ul.


Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!