Strategii de promovare

Radu Apostu

Consultanta Promovare pe TikTok

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Am peste 7 ani de experienta in Marketing Online, Copywriting si Social Media, atat pentru clienti, companii dar si proiecte personale. Pe contul personal de TikTok @Radu.Apostu am 207.000 de urmaritori, 6 milioane de Like-uri si o medie de 3 milioane de vizualizari pe luna.

TikTok este cea mai populara si descarcata aplicatie la nivel global, iar in Romania a depasit deja Instagram ca numar de utilizatori (peste 5 milioane). Tot mai multe companii isi fac cont aici si incep sa se promoveze, deci aceasta aplicatie nu trebuie ignorata. Spre deosebire de Facebook, Instagram si alte platforme, potentialul de crestere si de a ajunge la cat mai multi oameni este mult mai mare!

1. In primul rand, voi face un audit al profilului afacerii dumnevoastra (sau al contului personal), si voi face o analiza a ce este bine si ce poate fi imbunatatit. In caz ca nu aveti inca un cont, va voi face o strategie detaliata despre ce ati putea posta si cum ati putea creste si ajunge la cat mai multi oameni. 

2. Va voi trimite de asemeni un e-book ce prezinta pas cu pas cum sa postezi, ce sa postezi si cum sa cresti pe TikTok (editare clipuri, hastags, sounds, etc.)

3. Si nu in ultimul rand, va voi oferi consultanta personala pentru 3 clipuri, si va voi ajuta sa le optimizati pentru rezultate cat mai bune.

Se pot alege fie toate cele 3 optiuni de mai sus, fie doar una sau doua dintre ele. Pretul va varia in functie de serviciile alese si de tipul de cont (business sau personal). 

 

Totul din:


  • Strategii de promovare

    Ca să ajungi în atenția publicului ai nevoie să-ți creezi un brand și o imagine. PR-ul este omul de legătură dintre afacerea ta și restul lumii. Este cel care te poate ajuta să creezi și să promovezi cea mai bună percepție asupra ta și a business-ului.


  • Social Media
  • Branding
  • Marketing
  • Copywriting
  • PR

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!