Mobile development

Tiberiu Neagu

Mobile app development Android & iOS (native sau cross-platform)

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Salut, si bine ai venit pe pagina mea!

Daca ai nevoie de o aplicatie mobila, ai ajuns unde trebuie. Reprezint o echipa formata din doi software developeri specializati in dezvoltarea aplicatiilor mobile. Avem experienta in aplicatii Android, iOS sau cross-platform, dezvoltate cu Flutter, un framework Google lansat in 2018, ce deja a luat un avant foarte mare. Pentru ca cele mai multe aplicatii au nevoie si de o solutie server-side, livram solutii end-to-end, iar partea de back-end o dezvoltam folosind tehnologii .NET Core sau Java Spring Boot. 

Aplicatie nativa sau cross-platform?

Raspunsul nostru este, depinde. Framework-urile hibirde si cross-platform au evoluat foarte mult, iar pentru cele mai multe aplicatii ofera performante mai mult decat satisfacatoare. Nu degeaba nume mari folosesc deja Flutter: Groupon, eBay, BMW, sunt doar cateva. Decizia intre o implementare cross-platform si una nativa se ia in urma analizezi specificului aplicatiei, si in special a integrarilor low-level care sunt de regula mai dificile de implementat intr-un framework hibrid sau cross-platform. 

Daca ai o idee de aplicatie, te astept cu un mesaj, si vom stabili impreuna cele mai bune optiuni. 

De ce sa lucrezi cu noi:

-punem mare accent pe calitate si pe livrarea unei solutii usor mentabile si usor de extins. In timp, vei economisi bani.

-alocam fiecarui client 110% atentie. Luam noi proiecte doar atunci cand suntem convinsi ca avem disponibilitatea necesara livrarii in deadline-ul stabilit.

-suntem fair play si transparenti. Cautam relatii pe termen lung bazate pe incredere.

Totul din:


  • Mobile development

    Programatorii de mobile te pot ajuta să realizezi aplicațiile pe care le dorești pentru business-ul tău.


  • Back-end developer

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!