Coaching

Oana Maria Falup

Pathfinding coach

Locatie: Cluj-Napoca

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Bine te gasesc!

In calitate de coach eu voi fi alaturi de tine pentru a te sprijini in gestionarea provocarilor si pentru a te ghida in atingerea obiectivelor pe care ti le propui, indiferent de zona din viata ta despre care este vorba. Te voi asculta si iti voi pune acele intrebari care, odata ridicate la fileu, vor deschide noi perspective si noi posibilitati pentru tine.

Impreuna vom ajunge la a defini acele actiuni care vor determina schimbarile reale de care ai nevoie. Toate acestea se vor intampla intr-un cadru adaptat nevoilor, obiectivelor si contextului tau.

Despre mine: am o experienta de peste 10 ani in mediul corporate si in managementul de proiecte, si am decis sa fac o schimbare in cariera si in viata mea odata ce am descoperit faptul ca obiectivul pe care il am in activitatea mea este sa contribui la a construi o lume mai buna prin lucrul cu oamenii.

Certificari profesionale:

  • International Coach Federation (ICF) Accredited Coach Training Program (ACTP) - Professional Coach with Diploma
  • ANC - Formator in formarea profesionala a adultilor

Totul din:


  • Coaching

    Ai ajuns într-un impas sau afacerea ta are nevoie de o împrospătare? Un coach te poate ajuta să realizezi un obiectiv personal sau profesional concret furnizându-ți sfaturi, formare și îndrumare.


Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!