Strategii de promovare

Gabriela Bejan

Product Marketing

Locatie: Bucharest

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Suntem o agenție de content marketing specializată pe produse tech și proiecte blockchain. Ne ocupăm de strategii de content marketing implementate, analizate și măsurate cu eficiență. Ne uităm cu atenție nu doar la buyer personas, ci și la la buyer's journey și creăm conținut pentru fiecare fază în care se află ca să îl atragem și să îl convingem că produsele clienților noștri sunt utile. 

Ne pricem la vorbe și le răspândim pe înțelesul tuturor: pe canalele de social media, în articole de tip how to sau liste, ba chiar creăm ghiduri și e-book-uri ca să ne facem înțeleși cu adevărat. 

Când vorbele nu ne mai sunt de ajuns, creăm video-uri care să vină spre deliciul sau convingerea oamenilor pe care îi targetăm. 

Dacă îți cauți o echipă de content marketing care să aducă rezultate din contentul pe care îl produci (sau pe care îl amâni de ceva vreme) s-ar putea să fim your perfect match.

Ne găsești pe digitaltailors.agency la nevoie sau pe e-mail gabriela@digitaltailors.agency.

So... are you ready to drive results through content? Contact us today! 

Totul din:


  • Strategii de promovare

    Ca să ajungi în atenția publicului ai nevoie să-ți creezi un brand și o imagine. PR-ul este omul de legătură dintre afacerea ta și restul lumii. Este cel care te poate ajuta să creezi și să promovezi cea mai bună percepție asupra ta și a business-ului.


  • PR
  • Copywriting
  • Marketing
  • Comunicate de presa

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!