WEB development

Remus-Daniel Aldea

Servicii de consultanta in web design&development

Locatie: Fălticeni

Tarif: 120 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Ideea WeThinkIT Solutions a inceput in biroul din spate a Camerei de Primiri Urgente, unde ca proaspat absolvent am inceput sa lucrez ca operator calculator.

Eram intr-o perioada in care nu aveam incredere in fortelele mele proprii dar aveam o pasiune si o dorinta extraordinara de a lucra in IT de aceea din primul moment in care m-am asezat pe scaun si am inceput sa introduc datele pacientilor in programul informatic am facut o promisiune, aceea ca voi face tot posibilul ca sa imi dezvolt abilitatile si sa accept orice provocare indiferent cat de grea sau chiar imposibila ar parea ea.

Lucrurile au mers foarte bine,am identificat probleme, am propus solutii simple dar care au avut efecte majore in desfasurarea activitatii si am inceput sa primesc foarte multe responsabilitati desi eu, teoretic eram doar un simplu operator de calculator.

Totul era perfect, abilitatile mele se dezvoltau de la o zi la alta, eram expus la foarte multe probleme si mintea mea cauta mereu solutii, asta pana intr-o zi in care m-am confruntat cu o realitate crunta.

Aveam impresia falsa ca toti cei  care lucreaza in acest domeniu o fac din pasiune, din dorinta de a ajuta clientul si a de a face bani din aceasta pasiune dar nu a fost asa.

Firmele care ofereau servicii nu respectau termenele de livrare, ofereau aplicatii incomplete si neoptimizate, nu ofereau mentenanta, nu aveau suport tehnic si practic abuzau de lipsa de cunostinte a clientului in domeniu.

Am facut tot posibilul sa colaborez cu ei, sa ii stresez cu telefoane, emailuri dar aproape de fiecare data am primit raspunsuri cum ca  se lucreaza la aceasta functionalitate, o sa revenim cu un telefon, o sa remediem problema, nu avem timp acum si lista poate continua.

Ma simteam neputincios, fustrat deoarece vroiam sa rezolv problemele din institutie dar nu puteam sa fac asta din cauza prestatorilor de servicii care nu isi respectau angajamentele fata de client si a lipsei de cunostinte pe care eu le aveam.

Intr-o noapte m-am hotarat ca e momentul sa pun piciorul in prag si am inceput sa caut pe internet informatii relevente de la experti in domeniul IT, am facut cursuri de specialitate, m-am inconjurat de alti experti care sa ma ajute cand intampinam o problema sau pur si simplu cand simteam ca nu mai am energia necesara sa merg mai departe.

Fustrarea pe care am simtit-o m-a ajutat in decizia mea de a fonda WeThinkIT Solutions.

Acum, alaturi de o echipa de experti care au obtinut rezultate in domeniile in care activeaza,care lucreaza cu pasiune, care sunt orientati spre rezolvarea nevoilor clientilor, oferim servicii de Web Design, Marketing si Consultanta pentru afacerea ta.

Totul din:


  • WEB development

    Web developerul e omul ăla care te ajută să ai un site personalizat, optimizat, și pe care-l remarcă toată lumea. Nu prea poți fi în online fără ajutorul lui, așa că ia-l încet, explică-i ce vrei și lasă-l să-și facă magia.


  • Marketing
  • Social Media
  • Design grafic
  • Web design
  • Front-end developer
  • Back-end developer

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!