Consultanță business

Andrei Dumitrașcu

Business & Personal Coaching

Locatie: București

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

În ultimii 11+ ani am construit o experiență solidă în zona de vânzări & marketing, conducând echipe de peste 100 de oameni și având în responsabilitate bugete de până la 60 de milioane de euro. În același timp, am făcut parte din structuri de conducere locale și regionale în companii multinaționale de top.

Pe lângă experiența acumulată în cadrul job-urilor diverse, am participat la numeroase sesiuni de training în cadrul companiilor din care am făcut parte, ceea ce a consolidat aptitudinile mele din zona de business (negociere, tehnici de vânzare, strategii de brand, strategii de prezentare, leadership și management de echipe). 

Acum am decis să împărtășesc experiența acumulată în ultimii 11+ ani cu cei care doresc să construiască proiecte de start-up de succes. Există trei surse din care antreprenorii se pot inspira: Growth Coaching, Business Perspective și Out-Of-The-Box Workshops.

Have you Start-up? Let me Grow it!

Totul din:


 • Consultanță business

  Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.

 • Strategii de promovare

  Un produs bun se vinde singur. Dar numai dacă lumea a auzit de el. Din acest motiv, promovarea business-ului este absolut necesară. Găsește oamenii de comunicare, marketing, PR sau copywriting care te pot ajuta să-ți faci ”reclamă” atunci când ești la început de drum.

 • Coaching

  În business, ca și-n viață, trebuie să înveți și să te dezvolți în permanență. Cere-i sfatul unui coach și învață de la o persoană care are mai multă experiență decât tine.

 • Training

  Învață ceva nou sau specializează-te pe ceea ce faci deja. Vorbește cu un trainer care te poate ghida.


 • Plan de afaceri
 • Management strategic
 • PR
 • Marketing

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Vreau să ofer consultanță!