Consultanță business

Andrei Dumitrașcu

Business & Personal Coaching

Locatie: București

Tarif: Negociabil

Trimite email

Vezi datele de contact

În ultimii 11+ ani am construit o experiență solidă în zona de vânzări & marketing, conducând echipe de peste 100 de oameni și având în responsabilitate bugete de până la 60 de milioane de euro. În același timp, am făcut parte din structuri de conducere locale și regionale în companii multinaționale de top.

Pe lângă experiența acumulată în cadrul job-urilor diverse, am participat la numeroase sesiuni de training în cadrul companiilor din care am făcut parte, ceea ce a consolidat aptitudinile mele din zona de business (negociere, tehnici de vânzare, strategii de brand, strategii de prezentare, leadership și management de echipe). 

Acum am decis să împărtășesc experiența acumulată în ultimii 11+ ani cu cei care doresc să construiască proiecte de start-up de succes. Există trei surse din care antreprenorii se pot inspira: Growth Coaching, Business Perspective și Out-Of-The-Box Workshops.

Have you Start-up? Let me Grow it!

Totul din:


 • Consultanță business

  Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.

 • Strategii de promovare

  Un produs bun se vinde singur. Dar numai dacă lumea a auzit de el. Din acest motiv, promovarea business-ului este absolut necesară. Găsește oamenii de comunicare, marketing, PR sau copywriting care te pot ajuta să-ți faci ”reclamă” atunci când ești la început de drum.

 • Coaching

  Ai ajuns într-un impas sau afacerea ta are nevoie de o împrospătare? Un coach te poate ajuta să realizezi un obiectiv personal sau profesional concret furnizându-ți sfaturi, formare și îndrumare.

 • Training

  Învață ceva nou sau specializează-te pe ceea ce faci deja. Vorbește cu un trainer care te poate ghida.


 • Plan de afaceri
 • Management strategic
 • PR
 • Marketing

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Vreau să ofer consultanță!