Consultanță business

Liliana Stroia

Consultanta in franciza

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Franciza este un sistem de business "la cheie", pentru care, in cele mai multe cazuri, partenerul francizat nu are nevoie de experienta in afaceri si nici in domeniul specific. Este obligatia antreprenorului care doreste sa se dezvolte in franciza, sa ii ofere acestuia tot know-how-ul necesar pentru a putea derula cu succes afacerea in franciza.

Cu experienta dobandita in zona de franciza si cu peste 20 ani de activitate in mediul privat (in domenii ca: HR, marketing, vanzari), pot ajuta companiile sa se dezvolte prin francizare. Cele doua etape necesare pentru succesul procesului sunt definirea pachetului de franciza si gasirea de antreprenori potriviti de a deveni parteneri francizati.

Mai mult, daca exista interes din partea companiilor, le pot fi alaturi, in calitate de consultant, in gestionarea retelei de franciza.

Ceea ce trebuie sa stie toti cei interesati de acest domeniu, si vreau sa o spun inca din start, este ca acest proces nu este dificil dar este unul de durata, ale carui etape trebuie foarte bine respectate pentru a avea rezultatul dorit: o retea de franciza performanta care sa le aduca satisfactia asteptata atat in domeniul financiar cat si profesional. De aceea, construirea unei retele de franciza este o decizie importanta, care trebuie luata imediat ce le incolteste acest plan in minte.

Ce poate fi mai frumos in viata unui antreprenor decat sa dea mai departe, catre generatiile care vin, din cunostintele si priceperea lui? Si asta, pentru a putea sa isi dezvolte business-ul pe baze solide.

Totul din:


  • Consultanță business

    Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.


  • Dreptul muncii
  • Contabilitate financiara
  • Plan de afaceri
  • Management strategic
  • Marketing
  • Branding

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!