Legal

Laura-Valentina Magori-Craiovan

MARCI SI DREPTURI DE AUTOR

Locatie: Bucuresti

Tarif: 200 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Avocat si consilier in proprietate industriala, titular al cabinetului individual "MAGOO Advisor", autorizat de OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, din Romania), EUIPO (Oficiul European de Proprietate Intelectuala, de la Alicante) si WIPO (Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale), cu experienta de peste 10 ani in domeniu:

-inregistrez si protejez marci la nivel national, european sau international. Consultanta & Litigii. Medieri. Reprezentare in proceduri de arbitraj. Contracte de cesiune, de licenta sau de franciza. Acorduri de coexistenta. Transfer sau anulare de domeniu web care contine o marca inregistrata.

-inregistrez si protejez drepturi de autor la nivel national. Reprezentare la ORDA (Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor). Consultanta & Litigii.

Alte domenii de expertiza:

GDPR - reglementare de la A la Z a tuturor politicilor necesare companiei.

Redactare Termeni si Conditii website.

Consultanta si reprezentare in instanta, in dreptul comercial, dar si in fata executorilor judecatoresti si a administratorilor judiciari/lichidatorilor.

Infiintare societate (consultanta & formalitati)

Consultanta privind reglementarile aplicabile domeniului dvs de afaceri.

 

Totul din:


  • Legal

    Găsești specialiștii în Drept care te pot ajuta să găsești forma juridică potrivită pentru afacerea ta, să rezolvi chestiuni legate de contractele de muncă, să-ți protejezi proprietatea intelectuală.


  • Drept comercial
  • Dreptul proprietatii intelectuale

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!