WEB development

Andrei-Leonard Ilie

Firma autorizata, oferim solutii IT

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

UH este concepută pentru a ajuta microcompaniile proaspăt aduse pe piață să se dezvolte în mediul online prin diferite metode, printre care promovare online, pagini web, optimizare SEO, aplicații pentru mobil ș.a.m.d, totodată conceptul conține și crearea de software la comandă.

Noi suntem UH Software&Solutions si ne ocupăm cu website-uri de prezentare, website de tip portofoliu, magazine online (la care primiți email-uri personalizate), consultanță pentru firma dvs., optimizare SEO, cont de Google Business configurat pentru apariție pe Google Maps și printre primele apariții pe Google, studiu keywords, dezvoltare grafica (logo, bannere, etc.), aplicații pentru mobil, software la comandă și orice vă poate ajuta pentru business-ul dvs.

Pentru orice tip de serviciu pe care noi il oferim, nu ezitati sa ne contactati pentru o consultanta, pentru a va prezenta portofoliul nostru si pentru a discuta despre dezvoltarea afacerii dvs. in mediul online!

-
Ne putem mândri cu faptul că, în colaborare cu ȘЁN Studio tocmai am terminat dezvoltarea unui Landing Page pentru DAVIDOFF, reprezentând prezentarea unei oferte lansate de marea companie. ȘЁN Studio a conceput design-ul, iar noi l-am implementat. Website-ul este responsive si are aproape 100% la fiecare test de la Google.

https://davidoff-cafe.ro/

Dacă ei au crezut în noi, crede și tu! Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!
-

Încă un proiect marca UtilHelp Software&Solutions reprezentat prin automatizarea unui proces foarte important - upload-ul de stiri pe site, procesarea site-ului responsive și alte servicii pentru bunăstarea website-ului. - https://www.bairamtv.ro/

-

Încă un proiect marca UtilHelp Software&Solutions reprezentat printr-un contract de mentenanță, la care am oferit un redesign și alte servicii specifice. - https://sertarulcupovesti.ro/

-

Și multe alte proiecte!

Totul din:


 • WEB development

  Web developerul e omul ăla care te ajută să ai un site personalizat, optimizat, și pe care-l remarcă toată lumea. Nu prea poți fi în online fără ajutorul lui, așa că ia-l încet, explică-i ce vrei și lasă-l să-și facă magia.

 • Mobile development

  Programatorii de mobile te pot ajuta să realizezi aplicațiile pe care le dorești pentru business-ul tău.

 • Design & logos

  O afacere bună are nevoie să iasă în evidență pentru a capta atenția clienților. Crează-i business-ului tău o imagine vizuală memorabilă.

 • SEO

  Caută un specialist SEO care să te ajute să optimizezi site-ul ca acesta să ofere o experiență de navigare plăcută, un design intuitiv, butoane poziționate la îndemână și informații utile.


 • Branding
 • Design grafic
 • Web design
 • Front-end developer

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!