Coaching

Silviu Petrariu

Trainer| Conflict Manager| Coaching

Locatie: Campulung Moldovenes

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Numele meu este Silviu Petrariu, sunt Trainer (Formator), Coach și Manager de Conflicte.

După cei 5 ani academici, am intrat în educație nonformală unde particip și livrez traininguri și ateliere (în Bulgaria, Olanda, Ungaria, România, Grecia, Germania) și am sesiuni de coaching (în grupuri sau la 1 la 1).

Abordarea mea vine din Coaching și Managementul conflictelor sunt direct dar într-un mod foarte cuprinzător, astfel încât între mine și oamenii cu care lucrez să poate fi creată o legătură bazată pe încredere, nu într-un mod formal ”mă prezint, înveți ", mai degrabă ca „putem face împreună"; este la fel cum lucrez cu voluntarii pe care îi coordonez, unde explic și vorbesc cu ei sincer, dar blând.

În ceea ce privește abordarea mea în / pentru societate, merg cu ideea de a vedea oamenii din jur și evit să etichetez oamenii din jurul meu.

Atitudinea mea de lucru cu oamenii este bazată pe motivația și deschiderea de a învăța și de a primi feedback/părere (de orice fel), așa cum le ofer oamenilor, constructiv chiar dacă nu este întotdeauna confortabil (să audă sau să primească); în plus, modul în care fac / construiesc lucrurile și relațiile din jurul meu este, de asemenea, un model bun, ca  în relațiile din zona de lucru (și cu cea personală) prin găsirea unui numitor comun cu oamenii din jurul meu.

Totul din:


  • Coaching

    În business, ca și-n viață, trebuie să înveți și să te dezvolți în permanență. Cere-i sfatul unui coach și învață de la o persoană care are mai multă experiență decât tine.

  • Training

    Ca antreprenor, și ca om, e nevoie să fii într-un proces de învățare continuă. Dezvoltă-ți permanent abilitățile și cunoștințele necesare îndeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evoluție personală.


  • Comunicare de criza
  • Branding

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!