Design & logos

Alexandra Nicolae

Web & Graphic Designer

Locatie: Popești-Leordeni

Tarif: 120 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

În prezent am garanția că nici un proiect nu este diferit față de altul pentru că implicarea și plăcerea sunt dozate mereu la fel. De ce ar trebui să mă cauți? Pentru că pot și știu cum să te ajut cu:

Creare logo

sau acel instrument obligatoriu care îți reprezintă identitatea și prin care vrei ca oamenii să te cunoască. Astfel, te ajut să dezvoltăm imagini grafice, simboluri care permit recunoaștere și vizibilitate pentru a face din brandul tău unul (mai) cunoscut.

Graphic design

pentru online și offline sau cum putem să facem să te diferențiezi în mediul virtual și outdoor, mai ales în piața aglomerată a concurenței. Transformăm produsul tău în unul de succes, ghidându-ne după tendințe. Dupa ce bifăm asta, te las să-ți spui singur povestea.

Web - design

adică o să creionez conceptul vizual pentru cum va arăta site-ul care-ți va deveni carte de vizită în online. Planul este să se obțină o platformă cu o interfață prietenoasă, indiferent de device-ul de unde este accesată. Rețeta cu care schițez paginile web: se ia multă imaginație, se mixează în proporții egale esteticul și funcționalul și se pune totul la dospit în Photoshop. Se ornează cu fonturi, culori, imagini.

Design de interior

o pasiune cu care cochetez de curând și pe care o alimentez cu proiecte de amenajare, ultimele fiind pentru agenții de turism. Aici îmi pun încrederea în inspirație și în oportunități, în jonglarea cu elemente precum forme, texturi și figuri pentru a concepe zone sofisticate și confortabile.

Fotografie de produs

adică fac poze profesionale pentru promovare, pentru a ambala într-un pachet excepțional ce vrei să vinzi, să scoți în evidență, să transmiți sau să prezinți – livrarea se face inventiv. Subiectul principal rămâne tema comercială pe care mi-o oferi, astfel încât să dovedim platformele sociale, cataloagele online sau printate, broșurile, pliantele și altele.

Totul din:


  • Design & logos

    Găsește specialiștii care te pot ajuta să creezi un brand și un logo care să devină la fel de cunoscut precum cele al Nike, Starbucks sau McDonald’s.


  • Branding
  • Design grafic
  • Adobe Photoshop
  • Web design

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!