Taxe (Contabilitate)

Madalina Predoiu

Contabil de incredere

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Fox Account Services este o companie care doreste sa ofere clientilor sai servicii de calitate si instrumente pentru folosirea cu usurinta a acestora. Obiectivul nostru este ca dumneavoastra, clientii nostri, sa va eliberati de aspectele birocratice sau de administrare financiara si a personalului. Compania noastra va ofera posibilitatea sa va concentrati, in primul rand, pe obiectul de activitate al companiei, fie ca este vorba de productie ori de prestarea de servicii.

Filosofia care ne ghideaza in relatia cu clientii nostri se bazeaza pe un set de valori si principii care ne sustin in atingerea obiectivelor propuse. Acestea sunt: profesionalism, legalitate, disponibilitate, eficienta si eficacitate.

"My father was fond of saying you need three things in life: a good doctor, a forgiving priest and a clever accountant. The first two, I've never had much use for." - Oskar Schindler

Totul din:


  • Taxe (Contabilitate)

    Caută persoanele care te pot ajuta să fii în legalitate din punct de vedere contabil, care elaborează rapoarte financiare și calculează costurile pe care le ai cu salariații.


  • Drept contabil si fiscal
  • Dreptul muncii
  • Contabilitate financiara
  • Contabilitate interna de gestiune
  • Finante

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!