Legal

Carmen Faur

Consultanță și reprezentare juridică

Locatie: Bucuresti

Tarif: 300 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

După o experiență de 18 ani în profesia de consilier juridic, am optat pentru profesia soră, aceea de avocat.

În tot acest timp, am întâlnit diferite cazuri, unele cu un grad mare de complexitate ce mi-au permis să-mi dezvolt cunoștințele și raționamentul juridic. Profesionalismul este punctul meu forte iar calitățile ce le prețuiesc cel mai mult sunt integritatea, onoarea, loialitatea și cinstea.

Știm cât de important este pentru fiecare client să simtă că nu este singur, că avocatul în care își pune toate speranțele este pe deplin implicat și luptă alături de el pentru înfăptuirea dreptății și apărarea drepturilor sale. De aceea vă asigurăm că implicarea noastră în proiectele dvs. este totală și lucrăm cu dedicare la găsirea celei mai bune soluții care să vă asigure succesul.

Totul din:


  • Legal

    Vrei să înființezi o firmă? Să îți protejezi proprietatea intelectuală, ori să închei vreun contract cu un partener nou? Sau poate vrei să faci un exit și să-ți protejezi interesele ca și fondator. Caută un avocat specializat în Drept comercial, Drept comunitar, Drept civil sau Dreptul proprietății intelectuale, care să-ți acorde consultanță.


  • Drept comercial
  • Drept international privat
  • Dreptul muncii
  • Drept civil

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!