Mobile development

Adrian Popîrlan

Android Apps & Framework Developer

Locatie: București

Tarif: 200 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Aveți o idee bună de afacere care necesită o aplicație Android rapid făcută, dar care corespunde în totalitate cerințelor și viziunii produsului dumneavoastră? Sau căutați un programator cu experiență în Android pentru primi consultanță, a identifica probleme complexe și a oferi soluții special adaptate situației cu care vă confruntați? Deja aveți o aplicație Android lansată și vreți să adăugați noi funcționalități care să completeze produsul existent ? Ori sunteți în căutarea unui developer de AOSP, care să ajute la dezvoltarea unui custom ROM pentru device-ul nou pe care-l produceți?

Cu peste 10 ani de experiență în programare, din care mai mult de 8 în Android, vă stau la dispoziție pentru a duce la bun sfârșit proiectul dumneavoastră, fie că este o simplă aplicație Android, fie că este o platformă complexă, mereu în schimbare și care folosește cele mai noi tehnologii disponibile.

Ofer consultanță detaliată pentru orice proiect cu Android, având experiența cu întreg procesul necesar transformării unei idei în aplicație live pe Google Play Store. Am publicat aplicații scrise pentru companii mari (Electronic Arts, Totalsoft, 1&1), aplicații în regim de contractor (pentru Telmate, GTL și alții), precum și aplicații proprii (sub brandul meu Cheshire Kitty Software).

Lucrez bine și în echipe mari, dar mă simt confortabil să fiu și "one man show" pentru un proiect Android. Discut, negociez, când nu știu ... învăț, caut mereu să ofer soluții constructive, îmi place să fac treaba organizat și să duc la bun sfârșit un proiect. Sunt autodidact și îmi place să cred că orice om poate înțelege orice, cu răbdare și perseverență.

Hai să facem lucruri mari împreună!

Totul din:


  • Mobile development

    Programatorii de mobile te pot ajuta să realizezi aplicațiile pe care le dorești pentru business-ul tău.


  • DevOps
  • Sys-admin

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!