Coaching

Rodica Buica

Life Coach NLP

Locatie: Timisoara

Tarif: 300 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

     Buna! Sunt Rodica Buica.

   Iti multumesc pentru timpul tau si atentia ta. Te invit sa ma cunosti si in compania mea te invit sa te cunosti pe tine. Te invit sa evoluezi, sa ajungi la echilibrul dorit sau la starea dorita.

   Ma bucur foate mult ca am avut sansa de a-mi descoperi sensul. Sensul de a oferi suport, sensul de a ajuta, sensul de a ma dedica, sensul de a acompania oamenii care sunt in cautarea evolutiei, transformarii sau vindecarii.

   Am trecut prin diverse experiente de viata, prin diverse provocari din care am invatat foarte mult. Cel mai important aspect a fost acela de fi aproape de omul care are nevoie. Stiu ce inseamna asta.

  Observam oameni care au un potential imens dar din cauza unor factori: credinte limitative, valori, ramanea neexploatat, ei traind o stare de angoasa existentiala sau neimplinire. Observam oameni care sufera prinsi intr-un sistem de gandire negativa.

  Vibram puternic pozitiv cand reuseam cu cateva vorbe sa aduc in viata lor o stare de bine si un pic de speranta. Facandu-mi o analiza mi-am propus sa ajut mai mult si mai eficient. Astfel am pornit propria mea calatorie. Am invatat, am participat la cursuri de formare, mi-am insusit tehnici. Am inceput astfel sa traiesc in felul meu.

  Daca consideri ca ai nevoie de mine te astept. Daca iti este bine acum ma bucur foarte mult pentru tine. Ce fac eu? Aduc in viata echilibru. E atat de potrivit conceptul acesta pentru a surprinde esenta muncii mele, pentru a surprinde modul in care oamenii pe care ii acompaniez ajung la starea  sau atitudinea dorita.

  Lucrez cu oameni care isi doresc mai mult de la viata si profesie, oameni pentru care starea de bine, succesul sau autorealizarea de sine reprezinta o dimensiune majora a vietii lor. Lucrez cu oameni care sunt in cautarea sensului sau vor sa depaseasca un stadiu de viata toxic.

  Raportul pe care il putem dezvolta, dedicarea, chimia care se realizeaza intre mine si partenerul de lucru, ofera in final acea aliniere perfecta intre EU - SISTEM, VALORI - LUME/

  Lucram cu diferite tehnici NLP,  Time Line Therapy, Hipnoza sau tehnici specifice de coaching de performanta, ne focusam impreuna si dam sens  PLANULUI  INDIVIDUAL DE DEZVOLTARE / INTERVENTIE.

  Atat timp cat exista un control eficient al zonelor de viata( social, profesional, relational si relatia cu tine), atat timp cat exista echilibru si stare de bine suntem fericiti.

  Dragii mei, in acest moment vorbim de evolutie!

Totul din:


  • Coaching

    Ai ajuns într-un impas sau afacerea ta are nevoie de o împrospătare? Un coach te poate ajuta să realizezi un obiectiv personal sau profesional concret furnizându-ți sfaturi, formare și îndrumare.


Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!