Coaching

Madalina Moroldo

Analiză Comportamentală, Self-improvement & Development

Locatie: București

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Ai avut vreodată curiozitatea de te cunoaște pe tine mult mai bine? Consideri că pentru a evolua din punct de vedere profesional trebuie să te perfecționezi în primul rând pe plan personal?

Dacă răspunsul tău este da, trebuie să știi că și eu am fost acolo, de aceea sunt cea care te poate îndruma.Urmărește-mi activitatea și contacteză-mă în cazul în care unul dintre modulele de formare îți pot veni în ajutor.

Sunt specializată în Analiză Comportamentală și Profiling, am condus cateva cercetări în  zona de Științe ale Educației (publicate la conferințele internaționale de științe și cotate EBSCO/DOAJ).

În perioada 2015-2017 am organizat și facilitat activități de formare atât de tipul hard-skills (modul de formare profesională continuă în "Fundamentele Psihologie ca bază în Analiză Comportamentală și Profiling" alături de Mihaela Brooks) unde grupul țintă a fost format din studenți ai Facultății de Psihologie și Științele Educației, psihologi, sau adulți ce au găsit aplicabilitate în domeniul lor de activitate; cât și de tipul soft-skills (modulul "Obținerea Jobul-ui dorit") unde participanții au primit informații despre comportamentele dezirabile pe tot parcursul procesului de recrutare, modalitățile de job-screening, insight-urile întregului proces de recrutare ș.a.m.d...

Totul din:


  • Coaching

    În business, ca și-n viață, trebuie să înveți și să te dezvolți în permanență. Cere-i sfatul unui coach și învață de la o persoană care are mai multă experiență decât tine.

  • Training

    Învață ceva nou sau specializează-te pe ceea ce faci deja. Vorbește cu un trainer care te poate ghida.


  • Dreptul muncii
  • Plan de afaceri
  • Comunicare de criza
  • Comunicate de presa

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!