Coaching

Madalina Moroldo

Analiză Comportamentală, Self-improvement & Development

Locatie: București

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Ai avut vreodată curiozitatea de te cunoaște pe tine mult mai bine? Consideri că pentru a evolua din punct de vedere profesional trebuie să te perfecționezi în primul rând pe plan personal?

Dacă răspunsul tău este da, trebuie să știi că și eu am fost acolo, de aceea sunt cea care te poate îndruma.Urmărește-mi activitatea și contacteză-mă în cazul în care unul dintre modulele de formare îți pot veni în ajutor.

Sunt specializată în Analiză Comportamentală și Profiling, am condus cateva cercetări în  zona de Științe ale Educației (publicate la conferințele internaționale de științe și cotate EBSCO/DOAJ).

În perioada 2015-2017 am organizat și facilitat activități de formare atât de tipul hard-skills (modul de formare profesională continuă în "Fundamentele Psihologie ca bază în Analiză Comportamentală și Profiling" alături de Mihaela Brooks) unde grupul țintă a fost format din studenți ai Facultății de Psihologie și Științele Educației, psihologi, sau adulți ce au găsit aplicabilitate în domeniul lor de activitate; cât și de tipul soft-skills (modulul "Obținerea Jobul-ui dorit") unde participanții au primit informații despre comportamentele dezirabile pe tot parcursul procesului de recrutare, modalitățile de job-screening, insight-urile întregului proces de recrutare ș.a.m.d...

Totul din:


  • Coaching

    Ai ajuns într-un impas sau afacerea ta are nevoie de o împrospătare? Un coach te poate ajuta să realizezi un obiectiv personal sau profesional concret furnizându-ți sfaturi, formare și îndrumare.

  • Training

    Ca antreprenor, și ca om, e nevoie să fii într-un proces de învățare continuă. Dezvoltă-ți permanent abilitățile și cunoștințele necesare îndeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evoluție personală.


  • Dreptul muncii
  • Plan de afaceri
  • Comunicare de criza
  • Comunicate de presa

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!