Taxe (Contabilitate)

Razvan Dinu

Roboti software asistenti pentru firme de contabilitate

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Buna, eu sunt Razvan. Sunt un antreprenor pasionat de tehnologie cu un doctorat in inteligenta artificiala. Am experienta ca CTO si CEO intr-un startup cu finantare de milioane de dolari, si 2 medalii de argint la olimpiade internationale de matematica.

Impreuna cu Traian Rebedea, cercetător si asistent profesor la Politehnica Bucuresti, pasionat de inteligenta artificiala si cu doctorat in procesarea de limbaj natural, am creat RoboSelf.

Ce este RoboSelf? Un robot software care ruleaza pe calculatorul tau si foloseste aceleasi aplicatii ca tine: Saga, Ciel, Adobe, etc. E un asistent digital care asculta comenzile tale si le executa: "semneaza declaratii", "depune declaratii", "ia recipise", etc. RoboSelf e tot timpul online pentru tine si poti vorbi cu el chiar si de pe Whatsapp.

Tu cum trimiti declaratiile lunare? Ai vrea sa uiti de generarea declaratiilor, validarea, semnarea lor si urcarea pe site-ul ANAF? Salveaza timp si bani lasand un un robot software RoboSelf sa faca totul pentru tine.

Totul din:


  • Taxe (Contabilitate)

    Îți dorești venituri cât mai mari pentru firmă, dar nu prea știi să le și gestionezi? Apelează la ajutorul unui contabil care să facă toate calculele pentru tine.


  • Contabilitate financiara
  • Contabilitate interna de gestiune

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!