Consultanță business

Mihai Blajut

Omul tau de vanzari

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Cu o experiență de aproape 23 de ani în vânzări, lucrând ca Salesman și ca Business Developer în ultimii 10 ani, cu o larga expertiză pe piața FMCG din Romania, in 2008 am început să construiesc, să gestionez, să motivez, să mențin și să dezvolt o rețea de agenti de vanzari locali, o retea disponibila producătorilor și importatorilor de bunuri de larg consum și produse nealimentare, companii care activează pe piața europeană.

Astfel, va putem oferi o soluție completă, cu un risc scăzut pentru companiile care isi doresc accesarea pietelor din Europa de Est, cu un minim de personal și infrastructură.
Daca dvs. aveți produse sau servicii gata de lansare in Europa de Est, atunci noi avem experiență în management, vânzări și distribuție. De asemenea, avem multe conexiuni in piata și vă putem demara si gestiona afacerea în aceasta regiune a Europei.
Deci, dacă aveți produsele și/sau serviciile, atunci ... este timpul să ne intalnim.

#Salesman #freelancer #Commercialagency #Sales #Trade #easterneurope #businessdevelopment #startup #salesperson #salesteam

Totul din:


  • Consultanță business

    Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.


  • Marketing

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!