Legal

Mihai Cărăbaș

Lawyer

Locatie: CLUJ-NAPOCA

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

CĂRĂBAŞ, LUNGU - Societate Civilă de Avocaţi

 

Principiile noastre

Întreaga noastră activitate are la bază cinci principii strategice:

Excelenţa serviciilor

Pentru noi, „excelenţă” înseamnă depăşirea aşteptărilor clienţilor. Ne angajăm să oferim consultanţă legală de înaltă calitate, să apărăm interesele legitime ale clienților, să-i ajutăm în atingerea scopurilor și obiectivelor de business.

Servicii la standarde internaţionale

Respectăm standarde riguroase de calitate, la nivel international, fapt confirmat de experienţa parteneriatelor internaţionale cu clienţii noştri şi cu alţi colaboratori profesionali. Ne adaptăm nevoilor fiecărui client, fie că este vorba de România sau de alte țări.

Determinarea de a avea succes

Vrem să fim lideri în profesia pe care o urmăm, un punct de referință pentru serviciile de avocatură. Atuurile noastre sunt: cunoaşterea și specializarea profesională adaptate la cerințele înalte ale pieţei, experienţa, atenţia minuţioasă față de detalii şi dedicarea în relaţia cu fiecare client în parte.

Abordare în perspectivă

În profesia de avocat previzionarea, punerea sub semnul întrebării a modelelor de gândire curente și dorinţa de poziţionare clară în probleme importante sunt chestiuni obișnuite. Prin pasiunea pentru profesie şi credinţa în corectitudine şi transparenţă noi vrem să trecem, în fiecare zi, dincolo de limitele obișnuitului.

Investim în oameni

Creem un mediu de lucru în care oameni talentaţi pot evolua profesional, cu succes. Investim în formare profesională, educaţie formală şi non-formală, atât prin activităţi interne, cât şi prin proiectele pe care le susţinem.

 

Mihai Cărăbaş este avocat, cadru didactic universitar asociat la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş – Bolyai din Cluj-Napoca, arbitru în cadrul Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Cluj. Mihai Cărăbaș deţine o bogată experienţă în domeniul dreptului comercial, al proprietăţii intelectuale şi industriale, în domeniul energiei şi al managementului corporatist, atât la nivel de consultanţă, negociere şi mediere, cât şi în reprezentarea intereselor clienţilor în faţa instituţiilor şi autorităţilor publice. Mihai este licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş – Bolyai. În prezent este doctorand al Universității Babeș-Bolyai în domeniul dreptului comercial si membru al Center for Company Law and Corporate Governance al Facultății de Drept.

Totul din:


 • Legal

  Găsești specialiștii în Drept care te pot ajuta să găsești forma juridică potrivită pentru afacerea ta, să rezolvi chestiuni legate de contractele de muncă, să-ți protejezi proprietatea intelectuală.


 • Drept comercial
 • Drept contabil si fiscal
 • Drept international privat
 • Dreptul proprietatii intelectuale
 • Drept informatic
 • Arbitraj comercial
 • Plan de afaceri
 • Management strategic

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!