Legal

Laura David

Senior Trademark Attorney

Locatie: Iași

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Servicii competente de consultanță și reprezentare la:

  • OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții si Mărci),
  • EUIPO (European Union Intellectual Property Office)
  • WIPO (World Intellectual Property Organization)
  • USPTO (United States Patent and Trademark Office)
  • ORDA (Oficiul Roman pentru Dreptul de Autor)

Agenția de Proprietate Industrială DEVIMARK este specializată în domeniul proprietății intelectuale, fiind acreditată și cu drept de practică la nivel național și internațional. Acordăm clienților noștri servicii juridice integrate pentru înregistrarea mărcilor, modelelor și desenelor industriale la OSIM  / EUIPO / WIPO și pentru apărarea drepturilor obținute atunci când acestea sunt incălcate de către terți (prin acțiuni de concurența neloială, contrafacere, etc.).

Având un background de peste 16 ani în acest domeniu juridic, credem cu tărie în importanța cunoștințelor și a expertizei acumulate iar prioritatea noastră este să oferim clienților noștri răspunsuri clare, soluții viabile și întreg suportul legal necesar securizării afacerii lor, prin obtinerea drepturilor de proprietăte intelectuală.

Aplicăm o politica de preț transparentă și flexibilă, adaptată nevoilor și bugetului fiecărui client în parte. Și suntem alături de clienții noștri pe intreaga durată a procedurilor legale, depunând toate diligențele juridice necesare securizării afacerii.

Experienţa noastră este confirmată şi de stabilitatea relaţiilor cu clienții noștri, dezvoltând în multe cazuri colaborari recurente de succes. Capitalul de încredere ne este reconfirmat şi prin recomandările primite constant de la clienți și parteneri, cărora le suntem recunoscători.

Echipa DEVIMARK este alcătuită din avocați, juriști și economiști specializați în domeniul proprietătii intelectuale și îți oferă solutii practice și eficiente pentru ca procedurile de înregistrare să se realizeze cât mai rapid și fluent iar tu să construiești liniștit la afacerea ta.

Considerăm că fiecare client și dosar in parte este unic și acordăm toata atenția cuvenită pentru obținerea și apărarea drepturilor tale de marcă, model sau desen industrial.

Ținem pasul cu mediul dinamic de afaceri și urmărim să dezvoltăm şi sa adaptăm continuu serviciile noastre juridice la noile condiţii sociale, economice şi juridice, în aşa fel incât să fim în măsură de a raspunde cu celeritate oricăror exigenţe ale actualilor şi potenţialilor noștri clienţi.

Totul din:


  • Legal

    Găsești specialiștii în Drept care te pot ajuta să găsești forma juridică potrivită pentru afacerea ta, să rezolvi chestiuni legate de contractele de muncă, să-ți protejezi proprietatea intelectuală.


  • Dreptul proprietatii intelectuale

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!