Consultanță business

Sorin Cenusa

Consultanță Siguranță în Muncă

Locatie: Bucuresti

Tarif: 200 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Mă numesc Sorin Cenușă și sunt dezvoltatorul ISafety. 

M-am născut în Petroșani, Valea Jiului, o zonă monoindustrială. Tata și cei doi frați ai mei au lucrat în minerit în subteran și de aici a venit dorința părinților de a avea o viață mai bună, astfel am urmat o facultate tehnică. În 2006 am ajuns să mă angajez ca inginer pentru o companie multinațională și primul loc de muncă în poziția de inginer a fost într-o balastieră. 

După un an de lucru în balastiere am început lucrul ca și inginer de mediu timp de patru ani, ca mai apoi în 2011 să am oportunitatea să încep să lucrez ca Safety manager pentru activitatea de agregate a grupului Lafarge în România. 

Ultimii 7 ani au fost foarte provocatori, însă au fost ani în care am învățat foarte mult și pot spune că mi-am descoperit vocația.

Cele mai grele momente în viața unui Safety manager sunt legate de accidente fiindcă înțelegi că nu poți da timpul înapoi și deși ai depus toate eforturile un om nu a mai ajuns acasă teafăr și nevătămat. Tocmai de aceea platforma ISafety își propune să schimbe o serie de aspecte în modul în care acest domeniu este abordat.

Ajut companiile să își îmbunătățească siguranța în muncă prin audituri, instruiri practice și relevante, ghiduri și standarde.

www.isafety.ro

Totul din:


  • Consultanță business

    Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.


  • Dreptul muncii
  • Management strategic
  • Copywriting
  • Social Media

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!