Consultanță business

Mirela Gîț

Obține rezultatele pe care le dorești!

Locatie: Baia Mare

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Mi-e drag să lucrez cu oamenii care acționează în direcția succesului personal și al echipei!

Da, anunțul meu e mai neconformist - indiferent de domeniul de activitate sau de rezultatele pe care ni le dorim, cred că e important să ne bucurăm de munca noastră împreună ;)! Așadar, fie că simți că ai nevoie de inspirație, energie, metode de lucru sau de o nouă viziune asupra vieții și afacerii tale, dă-mi de știre! În funcție de obiectivele tale și de ariile în care m-am specializat în ultimii 20 de ani (recrutare-selecție-inducție, management - în special de vânzări și echipe de vânzări, proces vânzare, leadership, comunicare/relaționare, vorbit în public), vom alege împreună cea mai bună modalitate - coaching, training, consultanță, 1:1 sau cu echipa ta!

 

Totul din:


 • Consultanță business

  Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.

 • Coaching

  În business, ca și-n viață, trebuie să înveți și să te dezvolți în permanență. Cere-i sfatul unui coach și învață de la o persoană care are mai multă experiență decât tine.

 • Training

  Ca antreprenor, și ca om, e nevoie să fii într-un proces de învățare continuă. Dezvoltă-ți permanent abilitățile și cunoștințele necesare îndeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evoluție personală.


 • Plan de afaceri
 • Management strategic

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!