Consultanță business

Mirela Gîț

Obține rezultatele pe care le dorești!

Locatie: Baia Mare

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Mi-e drag să lucrez cu oamenii care acționează în direcția succesului personal și al echipei!

Da, anunțul meu e mai neconformist - indiferent de domeniul de activitate sau de rezultatele pe care ni le dorim, cred că e important să ne bucurăm de munca noastră împreună ;)! Așadar, fie că simți că ai nevoie de inspirație, energie, metode de lucru sau de o nouă viziune asupra vieții și afacerii tale, dă-mi de știre! În funcție de obiectivele tale și de ariile în care m-am specializat în ultimii 20 de ani (recrutare-selecție-inducție, management - în special de vânzări și echipe de vânzări, proces vânzare, leadership, comunicare/relaționare, vorbit în public), vom alege împreună cea mai bună modalitate - coaching, training, consultanță, 1:1 sau cu echipa ta!

 

Totul din:


 • Consultanță business

  Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.

 • Coaching

  Ai ajuns într-un impas sau afacerea ta are nevoie de o împrospătare? Un coach te poate ajuta să realizezi un obiectiv personal sau profesional concret furnizându-ți sfaturi, formare și îndrumare.

 • Training

  Ca antreprenor, și ca om, e nevoie să fii într-un proces de învățare continuă. Dezvoltă-ți permanent abilitățile și cunoștințele necesare îndeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evoluție personală.


 • Plan de afaceri
 • Management strategic

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!