Coaching

Mihai ZANT

Coaching pentru Antreprenori

Locatie: Bucharest

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Vrei să îți crești afacerea cu metode internaționale? Procesul de coaching poate fi o soluție care are un impact sistemic asupra rezultatelor tale. 

Putem discuta intr-o intâlnire inițială pentru a înțelege mai clar ce presupune.

Mihai ZÂNT (www.mihaizant.com) este antreprenor, coach,trainer și voluntar în educație. Având o experiență de peste 10 ani în conducerea echipelor și comunităților, și-a concentrat activitatea pentru a creea organizații care învață și care comunică axat pe valori. Acum, el construiește experiențe de învățare pentru corporații utilizând sisteme de practică integrate. În plus, este mentor și coach pentru o serie de antreprenori. În ultimul an, a condus un incubator de afaceri care a finanțat 36 de businessuri deschise de români din Diaspora cu câte 35.000 EUR (www.ro-win.ro). Este mentor și business coach pentru Startarium, Entrepreneurship Academy și Future Makers.

Este membru în boardul AVE, un ONG care își propune să aducă sistemul de învățământ românesc în top 10 din UE. (www.ave-romania.ro)

Crede în stakeholder value, învățare continuă, antreprenoriat social, responsabilitate, autonomie, implicare civică și egalitate de gen.

 

Totul din:


  • Coaching

    În business, ca și-n viață, trebuie să înveți și să te dezvolți în permanență. Cere-i sfatul unui coach și învață de la o persoană care are mai multă experiență decât tine.


  • Plan de afaceri
  • Management strategic

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!