Consultanță business

Gabi Dumitriu

Blockchain consultant Iasi

Locatie: iasi

Tarif: 350 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

În 2016 am reusit sa formez o comunitate care sa ma sustina sa lansez un balon în stratosfera, mi-am terminat constructia casei cu banii castigati dupa ce am „minat” criptomonezi, mi-am cunoscut sotia in timp ce lucram la un proiect pe blockchain, anul trecut aproape am lansat prima moneda locala din Iasi bazata pe blockchain iar acum lucrez la proiectul Lawcalis, o platforma ce ajuta la protejarea proprietatii intelectuale.

De curand am propus si am implementat un plan de marketing ce include un utility token pentru Proximus Computers Iasi (service laptop, GSM, tablete, etc)

Proximus este discount token folosit exclusiv in promovarea serviciilor oferite. Acest tip de moneda digitala se numeste utility token (token utilitar) — un tip de criptomoneda care ofera utilizatorilor discount de 10% pentru serviciile companiei: service laptop, GSM, tablete, calculatoare, telefoane, display-uri.
Ideea mi-a venit pentru ca de curand, Google a modificat politica de promovare si a exclus promovarea pentru business-urile ce promoveaza activitati de service IT.
Asa am ajuns la concluzia ca e necesara educatie pe zona blockchain in Iasi, fapt ce m-am determinat sa creez un program de training/workshop care sa cuprinda la nivel basic spre mediu( avansat doar la cerere) descrierea unui sistem blockchain.
In cadrul programului, dezbat si 5 studii de caz din domeniile: suply chain, e-health, auto-motive, office & coworking spaces si proprietate intelectuala.
In prezent, lucrez la implementarea tehnologiei blockchain  pe zona auto motive si intellectual property, proiecte  ce vor fi prezentate ca studiu de caz in cadrul cursului.

Ma implic si adaug valoare in:

-proiecte de dezvoltare strategie migrare serviciii existente pe blockchain;
-proiecte end-to-end  in 3 pasi: 1-Initial business review; 2-Gasirea unei solutii blockchain potrivite ; 3-Dezvoltare, implementare, mentenanta

Totul din:


  • Consultanță business

    Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.


  • Marketing
  • Branding
  • Social Media
  • Google Adwords
  • DevOps
  • Sys-admin

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!