Consultanță business

Tudor Mihai

Consultanta in Inovatie

Locatie: Cluj-Napoca

Tarif: 400 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Tudor face parte din echipa Innovating Society unde ajută antreprenorii să își crească afacerile prin transformarea problemelor în oportunități și găsirea de soluții inovative la nivel de produs, strategie, resurse umane, marketing și cultură organizațională. Astfel, propune soluții care rezultă din urma înțelegerii nevoilor clientului, a tendințelor din industrie și a impactului asupra societății.

Innovating Society vine cu soluții care sunt iubite de clienți, profitabile pentru organizație și bune pentru societate.

Suntem o echipa pasionata de experti in afaceri, design, produse si marketing pentru a externaliza proiectele de inovatie sau pentru a instrui manageri de produse pentru a intra in setul corect de inovare si proces.


Abordarea noastră?

Începem prin cercetarea pieței și a utilizatorilor, apoi definim cerințele, pe baza cărora propunem noi idei inovatoare (sau împreună cu clientul).

De ce ar trebui să vă încredeți în ideile noastre? Pentru că suntem cu toții experți provenind din medii diferite (afaceri, design, management de produs, conținut, marketing) și inovațiile se întâmplă numai în medii atât de diverse.

Apreciem relațiile umane și suntem atenți la partenerii cu care alegem să lucrăm. Împărtășim aceleași viziuni și valori? Atunci ar trebui să începem.

Și nu se oprește aici. Transformăm ideile în prototipuri tangibile, care sunt UX și vizual pregătite. Le testăm cu toate părțile interesate și le rafinați până când găsim soluțiile perfecte pentru toată lumea.

Încă nu sunt convinși? Noi facem un pas mai departe. Vă oferim partenerii noștri de dezvoltare pentru a construi produsul de la zero! Acum, asta numim serviciul "end-to-end".

Mai sunt încă câteva lucruri de spus! Ne ocupăm de comunicatele de presă care arată cât de util este produsul și documentarea întregului proces ca material de marketing. Tare, nu?

Doar pentru a vă asigura că lucrurile se desfășoară fără probleme, creați o strategie de marketing pentru a lansa și a crea mecanisme de urmărire pentru a capta cele mai relevante valori după implementare, pentru a vă oferi sfaturi pentru îmbunătățiri.

 

Totul din:


 • Consultanță business

  Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.

 • Strategii de promovare

  Ca să ajungi în atenția publicului ai nevoie să-ți creezi un brand și o imagine. PR-ul este omul de legătură dintre afacerea ta și restul lumii. Este cel care te poate ajuta să creezi și să promovezi cea mai bună percepție asupra ta și a business-ului.

 • Coaching

  Ai ajuns într-un impas sau afacerea ta are nevoie de o împrospătare? Un coach te poate ajuta să realizezi un obiectiv personal sau profesional concret furnizându-ți sfaturi, formare și îndrumare.

 • Training

  Învață ceva nou sau specializează-te pe ceea ce faci deja. Vorbește cu un trainer care te poate ghida.


 • Plan de afaceri
 • Management strategic
 • StartUp Nation
 • Marketing
 • Branding
 • Social Media

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!