Consultanță business

Cristian Boar

Consultanta in achizitii si reducerea costurilor - gasim furnizori!

Locatie: Timisoara

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul achizitiillor si peste 12 ani ca si Senior Consultant in achizitii, m-am specializat pe identificarea celor mai buni furnizori de produse si servicii pentru companiile clientilor mei si pe solutii de reducere a costurilor.

Astfel, atat din faza de start-up, cat si in faze superioare de dezvoltare ale afacerii, incerc sa ajut orice client in a-si construi sau imbunatati baza de furnziori, pentru a beneficia de cele mai bune produse si servicii, la cel mai bun pret. Indeosebi pentru companii start-up este foarte important sa-si aleaga bine furnizorii pentru a nu pierde bani inca de la start-ul afacerii.

De asemenea, datorita experientei de peste 18 ani in management in diferite companii multinationale, in diferite pozitii si domenii(de la Marketing, Logistica, Achizitii sau Operational Management), ofer consultanta in afaceri pentru start-up-uri si orice alte companii, privind inceperea sau dezvoltarea unei afaceri.

In anumite limite pot oferi consultanta gratuita companiilor start-up pentru a le ajuta la demarararea activitatii.

Printre serviciile conexe ne ocupam si cu consultanta market entry in Romania pentru companii straine, recrutare de personal, marketing si productie publicitara, imobiliare, organizare evenimente etc.

Totul din:


  • Consultanță business

    Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.


Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!