Consultanță business

Alin Claudiu Apostu

Startup nanny - primi pași în business

Locatie: Bucharest

Tarif: 100 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Vrei să îți începi un business? Te-ai tot gândit care sunt pașii, dar nu știi de unde să începi? Hai să ne cunoaștem! :)

Te pot sprijini să îți structurezi planul de business: cine sunt clienții noștri, cum ajungi la ei, care sunt resursele de care avem nevoie, cum putem face bani și cum putem trece la acțiune. 🚀🚀🚀

Eu sunt Claudiu și îmi place să ajut oamenii să se dezvolte! :) De aceea, misiunea mea este să te sprijin să gândești și să acționezi antreprenorial. Coordonez programul național Vreau sa fiu Antreprenor care are scopul de a promova gândirea antreprenorială în rândul tinerilor din România și de a crea comunități locale de antreprenori. Proiectul a ajuns să fie cunoscut atât în țară cât și în Republica Moldova, iar peste 27.000 de studenți și elevi au luat parte la evenimentele desfășurate de noi. Cred în inovație, motiv pentru care am început Insights - Comunitatea tinerilor inovatori - un proiect ce își propunere să sprijine companiile să inoveze prin puterea tinerilor. Sunt Vice Curator al Global Shapers Bucharest Hub (o inițiativa World Economic Forum), am coordonat un program de pre-accelerare în cadrul Aspire pentru startupuri, sunt formator acreditat și totodata investitor.

Totul din:


  • Consultanță business

    Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.


  • Contabilitate financiara
  • Plan de afaceri
  • Management strategic

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!