Strategii de promovare

Alina Tăbușcă

Marketing Coach & Consultant

Locatie: București

Tarif: 240 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Am peste 10 ani de experiență în Marketing  & Comunicare și aproximativ 5 ani într-o poziție de management. Fac marketing pentru adrenalină și coaching din pasiune. Așa s-a născut  Coach4Marketing, un proiect dedicat celor care vor să îmbunătățească rezultate, procese, planuri și atitudini. 

Experiența mea înglobează marketing de produs și de servicii, strategii de promovare locale și internaționale, brand development și scalare de brand. În ultimii ani am lucrat preponderent pe zona de digital din roluri de people & process manager. 

Cum te pot ajuta?

 1. Start-up Marketing Coaching - te sprijin să identifici oportunitățile de promovare și de monetizare a resurselor deja existente, să faci un plan de comunicare și promovare potrivit etapei din viata brandului tău și să iei decizii de marketing cât mai profitabile;
 2. Top Management Marketing Coaching - te sprijin să obții claritate și vizibilitate asupra proceselor de marketing existente, să optimizezi fluxurile de marketing și să stabilești indicatori relevanți/ utili pentru strategia de promovare/ dezvoltare a companiei tale
 3. Personal Branding Coaching - te sprijin să îți definești brandul personal cât mai aproape de valorile și de obiectivele tale, să realizezi un plan de comunicare ușor de urmărit, să dezvolți un mod de gândire orientat spre rezultate.

Dacă vrei să afli mai multe, mă poți contacta pe email - alina@coach4marketing.com. Mult succes! 

Totul din:


 • Strategii de promovare

  Un produs bun se vinde singur. Dar numai dacă lumea a auzit de el. Din acest motiv, promovarea business-ului este absolut necesară. Găsește oamenii de comunicare, marketing, PR sau copywriting care te pot ajuta să-ți faci ”reclamă” atunci când ești la început de drum.

 • Coaching

  În business, ca și-n viață, trebuie să înveți și să te dezvolți în permanență. Cere-i sfatul unui coach și învață de la o persoană care are mai multă experiență decât tine.

 • Training

  Învață ceva nou sau specializează-te pe ceea ce faci deja. Vorbește cu un trainer care te poate ghida.


 • Copywriting
 • Marketing
 • Branding
 • Social Media
 • Google Adwords

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!