Consultanță business

Elena Paraschiv-Pop

Marketing & Vanzari pentru firmele B2B

Locatie: Bucuresti

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

BusinessMind sustine dezvoltarea afacerilor prin proiecte inovative dedicate departamentelor de Vanzari, Marketing, Financiar si Administrativ.

Elena Paraschiv-Pop - Managing Partner, BusinessMind are o experienta de peste 15 in Marketing si Business Development atat in B2B cat si in B2C. In aceasta perioada a condus echipe de Marketing, Vanzari si Call-center pentru diverse firme din Retail si Consultanta, si in acelasi timp a dezvoltat propriul portofoliu de clienti format din firme locale si internationale, ambasade si camere de comert bilaterale.

I. DEPARTAMENTUL DE VANZARI:

1. Strategie de vanzari - Identificam clientii pe care ii targetezi si conturam designul ofertei de pret

2. Analiza concurentilor - Ce strategie au? Ce obiective urmaresc? Care sunt fortele si slabiciunile lor? Ce comportament si ce strategii au?

3. Implementare CRM

II. DEPARTAMENTUL DE MARKETING:

1. Strategie de comunicare - Iubim povestile din spatele brandurilor. Reputatia si vizibilitatea unui brand se pot crea pe termen lung si prin intermediul relatiilor cu presa si prin social media.

2. Organizare evenimente de business - Prezentari - Conferinte - Targuri - Team-building? Oferim consultanta si asistenta pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului.

3. Design si productie materiale publicitare (logo, carti de vizita, pliante, brosuri, afise etc).

4. Website

III. DEPARTAMENTUL FINANCIAR:

1. Investigare & Monitorizare Parteneri de Afaceri

De fiecare data cand decizi sa vinzi cu plata la termen, exista riscul sa nu recuperezi banii. Prin intermediul serviciului nostru, minimizezi riscul de neplata si iti cresti afacerea adoptand un proces sanatos de analiza a partenerilor de afaceri.

Rapoarte de risc - Limita de credit - Business Interlligence

2. Recuperare creante (din Romania si din strainatate) - Apeleaza la suportul unor specialisti cu peste 15 ani de experienta in colectare si iti vei eficientiza cash-flow-ul.

IV. DEPARTAMENTUL ADMINISTRATIV:

1. Gestionam furnizori - Identificare si suport la semnarea contractelor. Managementul rel

Totul din:


 • Consultanță business

  Rezolvă-ți dilemele din afaceri vorbind cu un consultant de business. Acesta poate evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii, te poate ajuta să construiești un plan de afaceri viabil, dar și să reorganizezi compania.

 • Strategii de promovare

  Ca să ajungi în atenția publicului ai nevoie să-ți creezi un brand și o imagine. PR-ul este omul de legătură dintre afacerea ta și restul lumii. Este cel care te poate ajuta să creezi și să promovezi cea mai bună percepție asupra ta și a business-ului.

 • Design & logos

  Găsește specialiștii care te pot ajuta să creezi un brand și un logo care să devină la fel de cunoscut precum cele al Nike, Starbucks sau McDonald’s.

 • Training

  Ca antreprenor, și ca om, e nevoie să fii într-un proces de învățare continuă. Dezvoltă-ți permanent abilitățile și cunoștințele necesare îndeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evoluție personală.


 • Management strategic
 • PR
 • Copywriting
 • Marketing
 • Branding
 • Comunicate de presa
 • Social Media
 • Google Adwords
 • Design grafic

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!