Consultanță business

Stefan Biji

Consultanta in vanzari si marketing

Locatie: Cluj Napoca

Tarif: 99 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Suntem specialisti in automatizare de procese productie recurente. Gama de solutii software OPTI dezvoltata in colaborare cu Samsa Software Olanda permiteeficientizarea managementului ofertelor, al urmaririi comenzilor, permite planificarea productiei in functie de resursele existente, introduce AGV-uri (roboti autonomi) in activitatile de management al depozitelor si logistica aferente, organizeaza flota de autovehicule, organizeaza modul in care marfurile sunt aranjate in camioane, organizeaza rutele de livrari, imbunatatesc prin proceduri RPA relatia existenta cu clientii reali si potentiali, cu alte cuvine aduc ordine si optimizeaza activitatea oricarei firme. 

Solutiile software livrate sunt interfatabile cu orice solutie software existenta in functie in firma clientului in ideea reducerii la maximum a costurilor si eforturilor de implementare si orice solutie livrata de noi este livrata in regim SaaS (chirie) - platesti cat folosesti - 

Totul din:


  • Consultanță business

    Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.


  • Plan de afaceri
  • Management strategic
  • Marketing
  • Comunicare de criza

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!