Legal

Ionela Iacob

Soluții complete de management al resurselor umane

Locatie: Bucharest

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Dacă vrei să ai mai mult timp pentru afacerea ta, alege să externalizezi serviciile de management al resurselor umane. Vom prelua și ne vom ocupa noi de tot iar tu vei scapa de griji inutile și multă birocrație.

Îți oferim servicii complete și adaptate nevoilor tale pornind de la servicii de recrutare, auditul și administrarea dosarelor de personal, salarizare, consultanță de specialitate în legislația muncii, asistență în procedurile de evaluare profesională a angajaților și până la servicii de soluționare a litigiilor și conflictelor de muncă.

www.ascendadvisory.ro

Totul din:


  • Legal

    Vrei să înființezi o firmă? Să îți protejezi proprietatea intelectuală, ori să închei vreun contract cu un partener nou? Sau poate vrei să faci un exit și să-ți protejezi interesele ca și fondator. Caută un avocat specializat în Drept comercial, Drept comunitar, Drept civil sau Dreptul proprietății intelectuale, care să-ți acorde consultanță.

  • Taxe (Contabilitate)

    Îți dorești venituri cât mai mari pentru firmă, dar nu prea știi să le și gestionezi? Apelează la ajutorul unui contabil care să facă toate calculele pentru tine.


  • Dreptul muncii
  • Mediere

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!