WEB development

Costică-Adrian Cîtu-Lupu

Consultat Web

Locatie: Focșani

Tarif: 130 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Dacă ești aici, există o șansă destul de bună să operezi o mică afacere, o organizație non-profit sau o altă entitate care are nevoie de un site web sau de expertiză în marketing pe web.
Când sunteți în această poziție, este ușor să vă simțiți copleșiți de opțiuni. Am vrea să ajutăm cu asta. Este ușor să restrângeți opțiunile prin a pune câteva întrebări. 

DESPRE MINE

Misiunea mea este de a ajuta întreprinderile mici și mijlocii să reușească online. 

Ne ocupăm exclusiv de clienții de afaceri mici, așa că nu suntem niciodată tentați să punem nevoile unui cont mare deasupra propriului dvs.

Îți oferim:
Web Design : planificarea și construirea de site-uri noi, consolidarea siturilor existente. 

Dezvoltare web : Vrei o prezență online autentica prin care să îți promovezi brandul, serviciile și ofertele? Oferim programare personalizată  pentru proiecte web.

Creare Magazine online: Evident, un magazin virtual nu poate înlocui un om din punct de vedere fizic, însă simplifică foarte multe procese de vânzare și de logistică. Dacă nu vinzi încă online sau ai vânzările foarte scăzute, lansează-ți afacerea cu un magazin online de la CÎTU Web Consulting chiar acum.

Nu uita că la fiecare 7 secunde, un român achiziționează un produs sau un serviciu online. Aceștia sunt clienții către care nu ai încă deschidere.

Marketing pe Web : vă ajută să vă optimizați resursele pentru a vă îndeplini obiectivele de marketing online, inclusiv consultarea de marketing de conținut, anunțurile plătite, serviciile sociale și multe altele. 

Optimizarea motorului de căutare: vă ajută să înțelegeți clasamentele motorului de căutare, să dezvoltați o strategie SEO realistă, să remediați și să implementați SEO tehnic adecvat.

Analiza pe Web : Rămâneți în fruntea eforturilor de marketing pe web, furnizând rapoarte periodice despre succesul sau eșecul eforturilor dvs. de marketing pe termen lung și pe termen scurt. 

Promovare pe Google: Apari când utilizatorii te caută.

Totul din:


 • WEB development

  Afacerea ta poate deveni cunoscută peste tot dacă apelezi la ajutorul unui web developer. El îți va face un site optimizat, pe care să-l acceseze toată lumea.

 • Mobile development

  Dacă ai un site, parcă merge și o aplicație. În Android sau iOS, specialiștii de pe BizTool.ro îți pot concepe și realiza cele mai intuitive aplicații, cu toate funcționalitățile necesare. Explică-le ce-ți trebuie și lasă-i să-și facă magia.

 • Strategii de promovare

  Ca să ajungi în atenția publicului ai nevoie să-ți creezi un brand și o imagine. PR-ul este omul de legătură dintre afacerea ta și restul lumii. Este cel care te poate ajuta să creezi și să promovezi cea mai bună percepție asupra ta și a business-ului.

 • SEO

  Caută un specialist SEO care să te ajute să optimizezi site-ul ca acesta să ofere o experiență de navigare plăcută, un design intuitiv, butoane poziționate la îndemână și informații utile.


 • Copywriting
 • Marketing
 • Branding
 • Social Media
 • Google Adwords
 • Design grafic
 • Web design
 • Front-end developer
 • Back-end developer

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!