Strategii de promovare

Cristian Alexandru Ionita

Generam Solutii Personalizate

Locatie: Bucuresti

Tarif: 300 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Suntem vocea clienților noștri - construim experiențe digitale de brand pentru consumatori și identificăm cele mai eficiente canale de comunicare cu aceștia.

Suntem partenerii clienților noștri - gestionăm prezența acestora în mediul digital, prin intermediul unui mix de marketing adaptabil unui spectru larg de nevoi de business: lansări de produs, repoziționări de brand, campanii social media, optimizare conținut.

Suntem Oblyo - o agenție de marketing digital cu experiență extensivă în planificarea, implementarea și monitorizarea inițativelor de content marketing și optimizare de conținut

Campanii Google Ads

Google Ads este cea mai rapidă modalitate de poziționare a unui website în topul rezultatelor motoarelor de căutare și, în același timp, cea mai simplă cale de a atrage potențiali clienți. Datorită faptului că valoarea spațiului contractat este calculată la nivel de click, bugetul ajunge să poată fi controlat într-o proporție foarte mare de către client. În plus, crește exponențial eficiența atât a investiției realizate cât și a campaniei per total.

Experiența Oblyo în domeniu corelată cu metodologia unică creată pentru implementarea campaniilor de tip Pay-Per-Click asigură o rată de conversie optimă din punct de vedere al click-urilor, vizitelor sau tranzacțiilor online.

Campanii Advertoriale

Campaniile de advertoriale sunt orientate catre interacțiunea cu categoriile specifice de consumatori prin intermediul formatorilor de opinie. Campaniile de care veți beneficia duc conceptele de „Buzz”, „Word of Mouth” și „Prezență Socială” la adevarata lor capacitate de propagare în social media. Portofoliul de website-uri cu care colaborăm este în continuă expansiune

Continut site / blog 

Pentru a beneficia cu adevărat de potenţialul de promovare şi comunicare pe care îl poate avea un blog este nevoie de constanţă, perseverenţă şi păstrarea unor standarde înalte de calitate a conţinutului oferit pe blog.

Publicarea cu regularitate şi menţinerea interesului publicului pentru informaţiile oferite rezultă deseori în formarea unei legături personale între brand-

Totul din:


 • Strategii de promovare

  Ca să ajungi în atenția publicului ai nevoie să-ți creezi un brand și o imagine. PR-ul este omul de legătură dintre afacerea ta și restul lumii. Este cel care te poate ajuta să creezi și să promovezi cea mai bună percepție asupra ta și a business-ului.

 • SEO

  Pentru ca partenerii și clienții tăi să te găsească mai ușor, site-ul afacerii tale trebuie să fie optimizat SEO.


 • Copywriting
 • Marketing
 • Comunicare de criza
 • Branding
 • Comunicate de presa
 • Google Adwords

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!