Consultanță business

Iulia Ivan

Business Mentor

Locatie: Riyadh

Tarif: 500 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

With over a decade of experience in business development, holding various top management positions in both Romanian and international companies, and a VP position in one of the largest European banks where she managed budgets of over 700 million euros, Iulia currently leads 2  service centers in Saudi Arabia also successfully starting their own path in entrepreneurship in the midst of a pandemic.

Iulia creates an organizational structure and balance for healthy scaling, training high-performing teams through compassionate leadership, personal branding, sales, operations management, etc.

In Iulia, you find a reliable partner in scaling your business.

 

Cu peste o decada de experienta in dezvoltarede afaceri, detinand diferite pozitii de top management in companii atat romanesti cat si internationale, o pozitie de VP in una dintre cele mai mari banci europene unde a gestionat bugete de peste 700milioande de euro, Iulia in prezent conduce 2 centre de servicii conexe in Arabia Saudita pornind de asemenea cu succes si propriul drum in antreprenoriat in plina pandemie. 

Iulia este specializata in crearea de structura si echilibru in companii pentru o scalare sanatoasa, formare de echipe performante prin leadership cu compasiune, brand personal, vanzari, managementul operatiunilor, etc.

 

Totul din:


  • Consultanță business

    Cere-le sfatul celor mai pricepuți decât tine în lansarea și dezvoltarea unor afaceri. Te pot ajuta cu un sfat privind un plan de afaceri viabil, sau pot face alături de tine strategia de creștere ca să devii, de ce nu, următorul unicorn românesc.


  • Management strategic
  • Finante
  • Social Media
  • Branding
  • Marketing

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!