WEB development

Dorin Iogea

Programare & Design Site-uri Web / Magazine Online

Locatie: Alba Iulia

Tarif: Negociabil

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Experienta, Încredere, Know-how sunt factori ce definesc succesul.

Furnizam servicii premium, calitative, fara compromisuri.

Credem ca cele mai frumoase site-uri sunt unice, te invitam sa te convingi!

______________________________________________________________

Creem site-uri web unice, site-uri ce se remarca intr-o piata competitiva, si care te vor ajuta a convertesti vizitatorii in clienti finali.

 • SITE-URI WEB DE PREZENTARE
 • LOGO DESIGN / BRANDING & IDENTITATE VIZUALA
 • MAGAZINE ONLINE / ECOMMERCE
 • GADUIRE SITE WEB
 • OPTIMIZARE SEO / PROMOVARE IN GOOGLE

 

SUNTEM WORLDWIDE:

In prezent agentia Alba Design dezvolta proiecte web / software atat in Romania cat si in strainatate, in tari precum Italia, Spania, Belgia, Franta, Canada si Statele Unite.

De peste 11 ani dezvoltam si promovam cu succes, diverse afaceri in mediu online. Detinem un portofoliu bogat de proiecte din diverse domenii de activitate si consideram ca avem know-how-ul, logistica si resursele pentru ati garanta beneficii majore prin realizarea si promovarea site-urilor web.

Cand vine vorba de a atrage mai multi clienti in afacerea ta in mediul online web design-ul joaca un rol crucial. Se spune ca ai doar o sansa sa faci o prima impresie buna, astfel site-ul tau trebuie sa fie placut ochilui si sa fie usor de folosit.

Agentie de web design Full service, AlbaDesign, va ofera servicii premium si solutii inovatoare de design si development. Experiente digitale care depasesc orice bariere.

Vrei sa fii pe prima pozitie atunci cand cauti afacerea ta pe google?

Contacteaza-ne astazi pentru a începe!
T (+40) 755 224 579 sau (+40) 773 394 873

 

ASIGURAM CALITATEA SERVICIILOR!

Cu totii stim ca este extrem de dificil sa ti pasul cu schimbarile tehnologice, in conditiile in care nu activezi in acest domeniu. In acest scop iti oferim consultanta gratuita pentru proiectul tau si 6 ore de training, pentru a ne asigura ca folosesti la maxim resursele tehnice puse la dispozitie.

Procesul de realizarea a unui site web, nu se incheie odata cu finalizarea proiectului, acesta fiind doar un pas dintre-un proces amplu de crestere a unei afaceri in mediul online. Din acest motiv relatia de colaborarea intre noi, trebuie sa fie una de durata, bazata pe intelegerea reciproca in ceea ce semnifica serviciile prestate dar mai ale functionalitarea acestora.

MAGAZINE ONLINE CU LICENTA LIFTIME:

Spre deosebire de majoritatea agentiilor de web-design, unde sunteti nevoiti sa platiti o taxa lunara pentru inchirierea magazinului sau in anumite cazuri tarife extra pentru modificari de continut sau structura, la Alba Design va oferim un software licentiat si un magazin la cheie pentru care platiti doar o singura data.

SOFTWARE COMPLEX SI INTUITIV !

De la interfata de administrare intuitiva, module de gestiune si facturare incluse si pana la statistici,contorizare trafic si vizitatori in timp real, magazinul nostru va satisface toate cerintele d-voastra fiind extrem de simplu de manageriat.Stim ca aveti nevoi specifice care sunt unice pentru fiecare afacere, de aceea magazinul creat de noi va permite sa adaugati / actualizati cu usurinta, orice informatie disponibila pe magazinul online.

Servicii profesionale de logo design!

Punem la dispozitia clientilor nostrii servicii profesionale de logo design / design grafic sau publicitar pentru clienti din tara si strainatate. Noi nu spunem ca suntem cei mai buni. Te lasam pe tine sa te convingi de asta.

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

Suntem creativi, pasionati si intelegem nevoile fiecarui client. ne respectam intocmai angajamentele si nu taxam clientul doar pentru rezultatul final.

Cream logo-uri deosebite, unice, moderne, cu un puternic impact vizual ce se remarca si raman momorabile. De-a lungul timpului am desenat peste 1000 de branduri de succes iar calitatea muncii noastre este vizibila azi, wordwide prin intermediul internetului si nu numai.

CE AU IN COMUN, LOGO-URILE DE SUCCES:

-    95% dintre logourile brandurilor de top din lume conțin una sau două culori
-   41% din branduri folosesc tipuri stilizate de logo
-    93% sunt suficient de simple să poată fi recunoscute chiar și la dimensiuni mici
-    Pentru 40% dintre afacerile este foarte important ca logoul să reflecte tipul afacerii.

 

T (+40) 755 224 579 sau (+40) 773 394 873

 

 

Totul din:


 • WEB development

  Afacerea ta poate deveni cunoscută peste tot dacă apelezi la ajutorul unui web developer. El îți va face un site optimizat, pe care să-l acceseze toată lumea.

 • Strategii de promovare

  Ca să ajungi în atenția publicului ai nevoie să-ți creezi un brand și o imagine. PR-ul este omul de legătură dintre afacerea ta și restul lumii. Este cel care te poate ajuta să creezi și să promovezi cea mai bună percepție asupra ta și a business-ului.

 • Design & logos

  Găsește specialiștii care te pot ajuta să creezi un brand și un logo care să devină la fel de cunoscut precum cele al Nike, Starbucks sau McDonald’s.

 • SEO

  Pentru ca partenerii și clienții tăi să te găsească mai ușor, site-ul afacerii tale trebuie să fie optimizat SEO.


 • Copywriting
 • Marketing
 • Branding
 • Social Media
 • Design grafic
 • Adobe Premiere
 • Adobe Photoshop
 • Web design
 • Front-end developer
 • Back-end developer

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!