Strategii de promovare

Nicolae Zanea

Training Consultanta Coaching Mentoring Marketing Digital

Locatie: Bucuresti

Tarif: 190 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Ma numesc Nicolae Zanea si reprezint agentia de Marketing Digital Optimizare-seo.ro

Va prezint activitatile la care ma pricep cel mai bine si la care va pot ajuta:

Web Design SEO Ready - construirea de pagini web orientate catre o buna indexare de catre motoarele de cautare.

Search Engine Marketing - Pay per Click (PPC) - Google Ads - In 15 ani de activitate, am administrat bugete de peste 250 000 euro in sistemul Google Adwords pentru companii mici si mijlocii. 

Search Engine Optimization  - Link Building - Content Marketing - Servicii SEO - Optimizarea paginilor web in vederea pozitionarii acestora in prima pagina google.ro pentru cautari secifice domeniului de activitate al clientilor.

Social Media Marketing - Administrare campanii de publicitate platita in retelele de socializare facebook si youtube.

Optimizarea Ratei de Conversie - Crestem profitul firmei Tale prin imbunătățirea ratei de vizitatori convertiti in clienti. Campanii de promovare eficiente, ajutam clientii sa obtina mai multe comenzi, cu acelasi număr de Vizitatori.

Analiza aprofundaata a cunostintelor de marketing digital in vederea echiparii cu cunostinte de specialitate a cursantilor nostri.

Consultanta - Training - Cursuri de marketing digital pentru cariere, proiecte si afaceri in dezvoltare.

Mentoring - Coaching - in vederea atingerii obiectivelor clientilor nostri.

Totul din:


 • Strategii de promovare

  Un produs bun se vinde singur. Dar numai dacă lumea a auzit de el. Din acest motiv, promovarea business-ului este absolut necesară. Găsește oamenii de comunicare, marketing, PR sau copywriting care te pot ajuta să-ți faci ”reclamă” atunci când ești la început de drum.

 • Coaching

  Ai ajuns într-un impas sau afacerea ta are nevoie de o împrospătare? Un coach te poate ajuta să realizezi un obiectiv personal sau profesional concret furnizându-ți sfaturi, formare și îndrumare.

 • Training

  Ca antreprenor, și ca om, e nevoie să fii într-un proces de învățare continuă. Dezvoltă-ți permanent abilitățile și cunoștințele necesare îndeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evoluție personală.

 • SEO

  Caută un specialist SEO care să te ajute să optimizezi site-ul ca acesta să ofere o experiență de navigare plăcută, un design intuitiv, butoane poziționate la îndemână și informații utile.


 • Copywriting
 • Marketing
 • Comunicate de presa
 • Social Media
 • Google Adwords
 • Web design

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!