Strategii de promovare

Iulia Claudia Dumitru

Content Writer & Concept Creator & Copywriter

Locatie: București

Tarif: 150 lei / ora

Negociabil / proiect

Trimite email

Chat
Vezi datele de contact

Sub o formă sau alta, scriu de copil, iar părinții mei vă vor spune că sunt genială. Eu vă spun că acum, când scriu ca job, nu doar pe pereți, sunt mai degrabă orientată către a crea un mesaj nou, autentic, congruent cu cerințele clienților. Am păstrat, poate, din copilărie, dorința de a oferi mereu o poveste în tot ceea ce muncesc, de la proiectele de Social Media, până la acelea de grafică, identitate vizuală sau conținut.

Parcursul meu a început ca stilist și editor de modă, beauty și lifestyle la revista Unica. Apoi a continuat cu activități de creație vestimentară la Kvinna, Moja Concept Store sau Funky Feet. Mi-am readus aminte că, deși îmi place să mă exprim creativ și vizual și practic, prefer scrisul, când am ajuns stilist la Lee Cooper și Kenvelo. Atunci am început să creez copy pentru rețelele de socializare și să scriu comunicate de presă.

Am ajuns în zona digital acum 6 ani, creând copy, bloguri și materiale SEO pentru platformele de ecommerce Stilago și mai apoi, Click4Fashion, unde am gestionat tot ce însemna content și copy pentru blog, campaniile de shopping și rețelele de socializare. De aici am ales proiecte cât mai variate ca scriitor de copy și conținut, ca freelancer. Am creat copy amuzant pentru Uăi-uăi, tricouri moldovenești. Am creat identitatea vizuală și concept-ul de comunicare pentru lansarea NOD makershop. Am creat strategii de comunicare în Social Media, newslettere sau blog-uri pentru Luna Cafe & Bistro, Tudor.Personal Tailor, Kvinna, Retro Boutique.

Am fost voluntar copywriter pentru Choice, ONG ce promovează psihologia științifică și am creat content tot în zona de psihologie și dezvoltare personală pentru Centrul Confident și Career Invest. Am optimizat SEO articolele de pe site-ul Andreei Raicu și am creat materiale optimizate SEO pentru Kudika Shopping și Etelle. Treptat am ales să mă concentrez pe crearea poveștilor, deci pe copy și content. În acest moment creez content în engleză pentru Fit & Glow USA, scriu copy și conținut pentru agenția Artisans și creez copy pentru social media sau campanii.

Totul din:


 • Strategii de promovare

  Ca să ajungi în atenția publicului ai nevoie să-ți creezi un brand și o imagine. PR-ul este omul de legătură dintre afacerea ta și restul lumii. Este cel care te poate ajuta să creezi și să promovezi cea mai bună percepție asupra ta și a business-ului.

 • SEO

  Caută un specialist SEO care să te ajute să optimizezi site-ul ca acesta să ofere o experiență de navigare plăcută, un design intuitiv, butoane poziționate la îndemână și informații utile.


 • PR
 • Copywriting
 • Marketing
 • Branding
 • Comunicate de presa
 • Social Media
 • Adobe Photoshop

Recomandă acest consultant și prietenilor tăi


Consultanti din aceeasi categorie:


Vreau să ofer consultanță!